Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отв.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
1.18 Mб
Скачать

4. Особливості підключення станції при живленні від від бензоагрегатів або від генератору відбору потужності.

- заземлити станцію.

- встановити на блоці Б-13 перемикач «ист. пит.» в положення «ВІДБІР ПОТУЖНОСТІ».

- встановити на блоці Б-13 ручку «НАПР. ПІТ. АПАРАТУРА» регулятора напруга в крайнє ліве положення.

- відкрити люки агрегатних відсіків зовні кузова і встановити на вихлопних труби бензоелектричних агрегатів труби-подовжувачі

- відкрити люки агрегатних відсіків усередині агрегатного відділення, заправити паливом і запустити бензоелектричний агрегат; при цьому на блоці Б-13 про подачі напруги агрегату, що спрацьовує, повинна сигналізувати лампа «АГРЕГАТ 1», «АГРЕГАТ 2».

- встановити на блоці Б-13 перемикач, «ист.пит» в положення «АГРЕГАТ 1», «АГРЕГАТ 2»; при цьому на блоці Б-13 про подачу напруги на апаратуру станції повинна сигналізувати лампа «АПАРАТУРА».

- Встановити ручкою «Напр.Пит. АПАРАТУРА» регулятори напруги на блоці Б-13 така напруга, щоб стрілка індикаторного приладу зайняла положення найближче до ризику «220в».

- Встановити на блоці Б-13 тумблер «АЗС-10» у верхнє положення. При роботі 2-х бензоелектричних агрегатів у разі зупинки одного з них живлення апаратура автоматично перемикається на працюючий бензоелектричний агрегат.

Включення станції при живленні від електроустановки змінного струму (системи відбору потужності).

Електроустановка змінного струму (система відбору потужності) є резервним джерелом живлення і працює тільки під час стояння станції.

Час безперервної роботи електроустановки не більше 10 годин.

При роботі станції від системи відбору потужності в укриттях надіти газовідвідну трубу на вихлопну трубу двигуна.

Для включення напруги живлення апаратури станції при живленні від електроустановки змінного струму (системи відбору потужності) необхідно:

1. Заземлити станцію.

2. Відкрити всі вентиляційні люки на передньому і задньому підшипникових щитах генератора електроустановки.

3. Встановити перемикач «ІСТ. ЖИВЛЕННЯ» на блоці Б-13 в положення «МЕРЕЖА».

4. Встановити ручку "НАПР. ПІТ. АПАРАТУРА" регулятора напруги на бл. Б-13 в крайнє ліве положення.

5. Запустити і прогріти двигун автомобіля.

6. Включити зчеплення двигуна автомобіля і важелем включення кнопки відбору потужності включити генератор установки змінного струму.

7. Встановити згідно експлуатаційної документації на електроустановку змінного струму обороти двигуна автомобіля, подати напругу збудження на генератор електроустановки і встановити вихідну напругу 220в.

8. Встановити перемикач "ДЖЕРЕЛО ЖИВЛЕННЯ" на блоці Б-13 в положення "ВІДБІР ПОТУЖНОСТІ", при цьому на бл. Б-13 про подачу напруги на апаратуру станції повинні сигналізувати лампи "АПАРАТУРА І КАЛОРИФЕР"

9. Встановити ручкою "НАПР. ПІТ. АПАРАТУРА" регулятора напруги на блоці Б-13 таке положення, щоб стрілка індикатора приладу зайняла положення найближче до ризику 220в

10. Встановити на блоці тумблер "АЗС-10" у верхнє положення. У разі зміни частоти напруги при живленні від електроустановки, повторно провести установку частоти по частотоміру, розташованому на регуляторі напруги електроустановки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]