Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
3. Підготовка курсової роботи.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
94.72 Кб
Скачать

Захист курсової роботи

Курсові роботи, які за висновком наукового керівника заслуговують позитивної оцінки, подаються до захисту. Студенти, роботи яких не допущені науковим керівником до захисту отримують оцінку "незадовільно".

Захист курсових робіт відбувається у встановлений деканатом термін у присутності студентів та комісії: наукового керівника і викладачів кафедри.

Під час захисту ви називаєте тему і мету дослідження, повідом­ляєте план роботи і коротко передаєте її зміст. Особливу увагу при цьому необхідно звернути на практичну частину роботи, власне на результати виконання дослідного завдання та методичні розробки. Виступ завершується формулюванням висновків.

Оцінювання курсової роботи

За результатами захисту курсової роботи виставляється оцінка, яка заноситься до екзаменаційної відомості та залікової книжки.

Оцінка "відмінно" виставляється у разі:

а) відповідності змісту роботи темі дослідження;

б) наявності правильного оформлення наукового апарату дослідження;

в) глибокого аналізу наукової літератури та авторських висновків;

г) якісно підготовлених практичних розробок;

д) успішного виконання дослідних завдань;

е) дотримання усіх вимог щодо технічного й естетичного оформлення роботи та орфографічного стандарту

Оцінка "добре" виставляється при наявності незначних недоліків у виконанні теоретичних і практичних завдань роботи та її оформленні.

Оцінка "задовільно" виставляється при наявності суттєвих недоліків у виконанні практичної і теоретичної частин роботи, окремих недоліків у її оформленні.

Оцінка "незадовільно" виставляється при повній невідповідності вимогам щодо обсягу, оформлення та викладу змісту роботи.

Захищена курсова робота зберігається на профілюючій кафедрі протягом двох років. Роботи, відзначені першими преміями на республіканських студентських конкур­ах, зберігаються постійно.