Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Badrak_B.M._ta_insh._Ukrayinska_mova_za_prof.sp...doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
477.18 Кб
Скачать

1. Предмет договору

1.1.Відповідно до умов цього договору Замовник доручає, а Виконавець приймає на себе зобов’язання розміщувати рекламні оголошення ВАТ „ТГК „Пантера” в мережі Інтернет в Всесвітньому Бізнес Довіднику за електронною адресою bpapers.iatp.org.ua в період з 09.10.2006р. по 09.10.2008р., а Замовник зобов’язується прийняти та оплатити вищезазначені послуги відповідно до умов даного Договору.

2.Обов’язки сторін

2.1. Виконавець зобов’язаний: 2.1.1. Протягом 3 (трьох) днів з дня підписання цього Договору, на підставі наданих Замовником матеріалів, підготувати оригінал-макет рекламного оголошення та передати його Замовнику на затвердження; 2.1.2. До “___” жовтня 2006 року виготовити рекламне оголошення Замовника та розмістити його у відповідності до умов цього договору в мережі Інтернет в Всесвітньому Бізнес Довіднику за електронною адресою WorldPages.com; 2.1.3. Виконувати всі роботи з належною якістю і у встановлені договором терміни; 2.1.4. Здати виконані роботи (послуги) Замовнику по акту приймання-здачі виконаних робіт; 2.1.5. Враховувати вимоги Замовника й усувати за свій рахунок недоробки і недоліки, виявлені в процесі виконання чи при здачі робіт, які сталися з вини Виконавця. 2.2. Замовник зобов’язаний: 2.2.1. Надати Виконавцю необхідні матеріали для виготовлення оригінал-макету рекламного оголошення (приблизний текст, фірмовий знак, фотографії тощо); 2.2.2. Попередити про раптові зміни в рекламному оголошенні до моменту розміщення оголошення; 2.2.3. Протягом 3-ох днів затвердити поданий Виконавцем оригінал – макет рекламного оголошення, або надати конкретні пропозиції стосовно доопрацювання; 2.2.4. Здійснювати оплату виконаних робіт (послуг) згідно з умовами цього Договору; 2.2.5. Прийняти виконані роботи (послуги) по акту приймання-передачі, якщо роботи виконані без зауважень Замовника; 2.3. Замовник несе повну відповідальність за патентну чистоту та достовірність інформаційних матеріалів, що надаються Виконавцю для виготовлення оригінал-макету рекламного оголошення.

3. Вимоги замовника до предмету договору

3.1. Виконавець гарантує якість виконаних робіт (послуг) відповідно до затвердженого оригінал-макету рекламного оголошення, а при виявленні невідповідностей рекламного оголошення до оригінал-макету, зобов’язується виправити їх у максимально короткий термін (але в будь-якому випадку протягом одного місяця).

4. Вартість робіт і порядок розрахунків

4.1. Вартість робіт (послуг), що виконуються Виконавцем, згідно п. 1.1. даного договору, становить 16800,00 грн. (шістнадцять тисяч вісімсот грн.00 коп.) грн., в т.ч. ПДВ 2789 грн.00 коп. та ПНР 70 грн.00 коп. 4.2. Оплата за роботи (послуги), передбачені п.1.1. даного договору, здійснюється Замовником згідно з рахунком Виконавця протягом 5 (п’яти) банківських днів з дня його отримання. 4.3. Оплата здійснюється шляхом пеpеpахування коштів з банківського рахунку Замовника на банківський pахунок Виконавця. 4.4. Зміна суми договору може здійснюватись тільки за взаємною згодою сторін шляхом складання окремих додатків до Договору.