Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розрахункова 2011 n777.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
1.19 Mб
Скачать

Вимоги до оформлення розрахункової роботи

Розрахункова робота виконується на аркушах паперу формату А4, титульний аркуш повинен містити номер залікової книжки та номер варіанту.

Розрахункова робота виконується студентом акуратно. Поля: ліве, нижнє та верхнє – 2,5 см., праве – 1,5 см. Шрифт 14, інтервал 1,5. Аркуші роботи нумеруються у верхньому правому куті, починаючи з титульного аркушу (номер на першій сторінці не ставиться). Скорочення слів у тексті, крім загальноприйнятих, не допускається. У кінці роботи наводиться список використаної літератури (не менше 10 джерел). Цитати повинні супроводжуватися посиланнями на літературні джерела, які наводяться у списку використаної літератури та оформлені згідно з прийнятими стандартами. Наприклад, [5; с. 12-15] означає використання 12-15 сторінок літературного джерела, розміщеного під п’ятим номером у списку літератури.

Виконання розрахункової роботи передбачає заповнення низки форм фінансової та податкової звітності для цього студенти використовують типові форми, затверджені відповідними органами.

Додатки у розрахунковій роботі повинні відповідати змісту завдання студента.

Кожен додаток починається з нової сторінки. У правому верхньому кутку над назвою додатку малими буквами з першої великої друкують слово «Додаток...», а великою літерою української абетки зазначити його номер, наприклад «Додаток А», «Додаток Б».

Додатки необхідно позначити послідовно, відповідно до букв алфавіту, за винятком букв Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь.

Якщо документ складається з декількох аркушів, то перший з них оформлятиметься вищевказаним способом, на другому з них в правому верхньому кутку необхідно зробити надпис «Продовження додатку А». Якщо аркушів більше двох - цей надпис роблять на кожному з них, на останньому зазначають – «Закінчення додатку А».

У змісті розрахункової роботи окремо наводять назву кожного додатку та номер сторінки, на якій він розміщений.

Оформлена розрахункова робота подається студентами, у визначені терміни, на кафедру обліку та аналізу для захисту перед комісією. Правильно виконана та захищена розрахункова робота зараховується та оцінюється викладачем, а студент допускається до екзамену з дисципліни «Звітність підприємства».

Список рекомендованої літератури

1. Кодекс податковий України від 02.12.2010 р. N 2755-VI

2. Порядок заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість: Наказ ДПА від 25.01.2011 N 41

3. Положення (стандарти) бухгалтерського обліку №№1-34.

4. Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні: Закон України від 16.07.1999р., №996-ХІV з наступними змінами і доповненнями.

5. Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі структурної статистики: Наказ Держкомстату України від 30 серпня 2010 року n 365

6. Про затвердження форми державної статистичної звітності №1-Б термінова (місячна) "Звіт про фінансові результати і дебіторську та кредиторську заборгованість" та Інструкції щодо її заповнення. Наказ Держкомстату України від 20.07.2009р. № 270.

7. Про затвердження форм державної статистичної звітності з праці. Наказ Держкомстату України від 28.07.2010 № 307.

8. Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку: Наказ ДПА від 24.12.2010 р. №1010

9. Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності): Наказ ДПА від 24.12.2010 г. №1015