Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсові Цивільне Гаєвець.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
290.82 Кб
Скачать

Додаток б зразок довіреності на представництво інтересів у пат «Ощадбанк»

(без права розпорядження рахунками)

Довіреність

Село Іванівка Чернігівського району Чернігівської області, п’ятого березня дві тисячі восьмого року.

Я, Іванов Іван Іванович (паспорт серії НК № 222222, виданий Чернігівським РВ УМВС України в Чернігівській області 27.12.1992), ідентифікаційний номер за даними ДРФОПП 1111111111, що мешкаю в селі Іванівка, по вулиці М. Рильського, будинок № 71, квартира № 25, уповноважую Петренка Петра Петровича (паспорт серії НК № 555555, виданий Шевченківським РВ УМВС України в Запорізькій області 14.04.2000), що мешкає у місті Запоріжжя по вулиці Полякова, будинок № 24, квартира № 12, бути моїм представником у Відкритому акціонерному товаристві «Державний ощадний банк Україна» з питань внесення даних до інформаційно-аналітичної системи «Реєстр вкладників заощаджень громадян», а саме: подавати до установ Ощадбанку від мого імені документи, необхідні для відкриття вкладного рахунку відповідно до вимог Національного банку України; заяву-доручення у формі, що затверджується Ощадбанком за погодженням з Міністерством фінансів України; документи, що підтверджують право власності на заощадження, а також виконувати всі необхідні дії, пов’язані з виконанням цієї довіреності.

Довіреність видана терміном на три роки і дійсна до п’ятого березня дві тисячі одинадцятого року.

Зміст статті 249 Цивільного кодексу України щодо права у будь-який час скасувати довіреність мені роз’яснено.

Підпис:______________________________ (Прізвище, ім’я, по батькові)

5 Березня 2008 року ця довіреність посвідчена мною, Коваленко п.П., секретарем виконавчого комітету Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Довіреність підписана гр. Івановим Іваном Івановичем у моїй присутності.

Особу його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано у реєстрі за № 75.

Стягнуто державного мита – ________ грн. відповідно до квитанції Ощадного банку України від 05.03.2008.

Секретар виконавчого комітету

Іванівської сільської ради підпис П.П. Коваленко

Печатка

Додаток в зразок довіреності на представництво інтересів у ват «Ощадбанк» з правом розпорядження рахунками (отримання коштів)

Д О В І Р Е Н І С Т Ь

Село Іванівка Чернігівського району Чернігівської області, першого березня дві тисячі восьмого року.

Я, Іваненко Іван Іванович, ідентифікаційний номер за Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів України 1111111111, 01 жовтня 1960 року народження, паспорт НМ № 222222, виданого Деснянським ВМ УМВС України в Чернігівській області 11 квітня 2005 року, мешкаю в с. Іванівка Чернігівського району Чернігівської області, по вул. Шевченка, буд. 10, відповідно до договору, укладеного в усній формі з повіреною цією довіреністю

у п о в н о в а ж у ю Петренко Катерину Петрівну, яка мешкає в м.Чернігів по вул. Шевченка, буд. 160, кв. 47, представляти мої інтереси у ВАТ «Державний ощадний банк України», у зв’язку з чим надавати відповідальному працівнику банку оригінали документів для проведення звірки з їх копіями (фотокопіями), від мого імені заповнювати необхідні документи, в тому числі заяви-доручення для внесення в інформаційно-аналітичну систему «Реєстри вкладників заощаджень громадян» даних, необхідних для ідентифікації вкладника при відкритті рахунку та/або за компенсаційними рахунками, відкритими у відділенні ТВБВ № 10024/064 ОПЕРВ Чернігівського облуправління ВАТ «Державний ощадний банк України» міста Чернігова на рахунку № 333333, а також отримувати відривний талон, кошти по рахунках, відкритих в ощадному банку в національній та іноземній валютах, згідно з постановою № 1 Кабінету Міністрів України від 9 січня 2008 року, здійснювати всі інші дії, пов’язані з виконанням повноважень за цією довіреністю;

р о з п о р я д ж а т и с я належними мені грошовими вкладами з нарахованими відсотками та компенсаціями, що зберігаються у відділенні ТВБВ № 10024/064 ОПЕРВ Чернігівського облуправління ВАТ «Державний ощадний банк України» міста Чернігова на рахунку № 333333, для чого надаю їй право: визначати в кожному випадку суму для отримання, подавати від мого імені заяви, отримувати необхідні довідки і документи, право закриття рахунків; в одержанні розписуватись за мене і виконувати всі інші дії, пов’язані з виконанням повноважень за цією довіреністю.

Зміст статті 249 Цивільного кодексу України щодо права у будь-який час скасувати довіреність мені роз’яснено.

Довіреність видана на три роки і дійсна до першого березня дві тисячі одинадцятого року.

Підпис:________________________________________________

01 березня 2008 року ця довіреність посвідчена мною, Сергієнко С.С, секретарем виконавчого комітету Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Довіреність підписана Іваненком Іваном Івановичем у моїй присутності.

Особу його встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за №15

Стягнуто державного мита: __________ відповідно до квитанції від 01.03.2008.

Секретар виконавчого комітету

Іванівської сільської ради підпис С.С.Сергієнко

Печатка

34

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]