Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснення КВЕД 2010.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
2.69 Mб
Скачать

93.2 Організування відпочинку та розваг

Ця група включає управління установами та надання послуг для задоволення різноманітних розважальних інтересів клієнтів. Також включає види діяльності з організації відпочинку та розваг, такі як діяльність парків відпочинку з атракціонами (наприклад, механізовані гірки, водні гірки, ігри, шоу), діяльність, пов'язану з організацією ярмарків та майданчиків для пікніків. Ця група не включає спортивну діяльність та драматичне мистецтво, музичні та інші види розваг.

93.21 Функціювання атракціонів і тематичних парків

Цей клас включає діяльність розважальних та тематичних парків. Він включає види діяльності з організації відпочинку та розваг, такі як діяльність парків атракціонів, таких як механізовані гірки, водні гірки, ігри, шоу, діяльність, пов'язану з організацією ярмарків та майданчиків для пікніків.

93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг

Цей клас включає діяльність, пов'язану з організацією відпочинку та розваг (за винятком парків розваг та тематичних парків), н.в.і.г.:

- роботу ігрових автоматів

- діяльність парків відпочинку (без пансіону)

- надання транспортних засобів для розважальних цілей, наприклад, човнів

- діяльність гірськолижних треків

- прокат устатковання для дозвілля та відпочинку як невід'ємну частину розважальних комплексів

- ярмарки та шоу, які мають відношення до відпочинку

- діяльність пляжів, у тому числі оренду приміщень, таких як лазні, купальні, приміщень із шафками із замками, стільцями тощо

- роботу танцювальних майданчиків

Цей клас включає також:

- діяльність продюсерів або підприємців у сфері мистецтва з певними приміщеннями або без них

- прокат більярдних столів для населення (КЦ)

Цей клас не включає:

- роботу канатних доріг, лижних підйомників, див. 49.39

- рибальських поїздок, див. 50.10, 50.30

- забезпечення місцями та приміщеннями для короткої зупинки відвідувачів у парках відпочинку, лісах і наметових містечках, див. 55.30

- трейлерні парки, табори відпочинку, табори для організації полювання та вилову риби, наметові містечка та майданчики, див. 55.30

- дискотеки, див. 56.30

- театральні та циркові трупи, див. 90.01

S НАДАННЯ ІНШИХ ВИДІВ ПОСЛУГ

Ця секція (як залишкова категорія) включає діяльність членських організацій, ремонт комп'ютерів, предметів особистого споживання та побутових приладів, а також ряд послуг, що не підпадають під іншу класифікацію.

94 Діяльність громадських організацій

Цей розділ включає діяльність організацій, які представляють інтереси спеціальних груп, що займаються пропагандою певних ідей у суспільстві. Ці організації зазвичай мають обране коло членів, але їх діяльність може торкатися і тих, хто не є членами, і здійснювати діяльність в їх інтересах. Основний розподіл цього розділу визначається задачами, що ставлять перед собою ці організації, а саме, захист інтересів підприємців, індивідуальних підприємців та наукового співтовариства (група 94.1), інтересів працівників (група 94.2) або просування релігійних, політичних, культурних, освітніх ідей та видів діяльності (група 94.9).