Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МУ КР Аудит Борисенко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
505.86 Кб
Скачать

Тема 49. Аудит стану бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю щодо розрахунків за товарними операціями

Вступ

  1. Ціль та завдання аудиторської оцінки стану бухгалтерського обліку та внутрішнього контролю розрахунків за товарними операціями.

  2. Економічна сутність розрахунків за товарними операціями. Об’єкти та параметри аудиту стану внутрішнього контролю та бухгалтерського обліку розрахунків за товарними операціями

  3. Організаційна модель аудиту стану внутрішнього контролю та бухгалтерського обліку щодо розрахунків за товарними операціями.

  4. Методика аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю і бухгалтерського обліку щодо розрахунків з постачальниками товарів.

  5. Методика аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю та бухгалтерського обліку щодо розрахунків з покупцями товарів. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 50. Аудиторська оцінка стану внутрішнього контролю надходження товарів та розрахунків з постачальниками

Вступ

  1. Ціль і завдання аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю надходження товарів та розрахунків з постачальниками.

  2. Економічна сутність операцій надходження товарів та розрахунків з постачальниками за них. Об’єкти і параметри аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю надходження товарів та розрахунків з постачальниками.

  3. Організаційна модель аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю надходження товарів та розрахунків з постачальниками та характеристика її елементів.

  4. Методика аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю надходження товарів.

  5. Методика аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю розрахунків з постачальниками товарів.

  6. Систематизація можливих порушень, що виявляються підчас аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю надходження товарів та розрахунків з постачальниками. Формування інформації для аудиторського висновку.

Висновки

Література

Додатки

Тема 51. Аудиторська оцінка стану внутрішнього контролю щодо збереження товарно-матеріальних запасів та якості організації інвентаризаційної роботи

Вступ

  1. Ціль і завдання аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю збереження товарно-матеріальних запасів та якості організації інвентаризаційної роботи.

  2. Поняття збереження товарно-матеріальних запасів (ТМЗ) і організації інвентаризаційної роботи. Об’єкти і параметри аудиторської оцінки стану внутрішнього контролю збереження товарно-матеріальних запасів та якості організації інвентаризаційної роботи.

  3. Організаційна модель аудиторської оцінки досліджуваного об’єкта та характеристика її елементів.

4. Методика аудиторської оцінки умов забезпечення збереження ТМЗ з урахуванням впливу соціо-психологічного фактора.

5. Методика оцінки стану інвентаризаційної роботи як показника ефективності функціонування системи внутрішнього контролю.

6. Аудит своєчасності визначення і розгляду результатів інвентаризації та вживання заходів за підсумками інвентаризації.

Висновки

Література

Додатки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]