Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод вказівки Управл перс заочн нова.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
359.94 Кб
Скачать

Рецензія

на текст методичних вказівок для виконання контрольної роботи

та завдання для самостійної роботи з дисципліни “Управління персоналом”

( для студентів заочної форми навчання спеціальності “Менеджмент організацій)

Сучасний етап розвитку економіки України характеризується динамікою суспільного виробництва, і це вимагає зміни вимог до кадрів, які повинні вміти користуватися новітніми методами ефективної роботи з персоналом в сучасних організаціях. Тому дисципліна “Управління персоналом” є обов’язковою для формування фахівців високого рівня кваліфікації і, відповідно, до державних освітніх стандартів є складовою навчального плану підготовки бакалаврів.

Особливу важливість в умовах ринкових відносин набувають питання роботи з персоналом, які і складають людський чинник розвитку суспільного виробництва, що подає якісно нові вимоги до історії управління персоналом як науки, яка використовує результати соціально-економічних, організаційно-правових і психофізіологічних досліджень в практичній роботі з персоналом. Це обумовлює створювати оптимальний механізм управління персоналом в усіх сферах і напрямках діяльності працівників водного транспорту.

З метою формування знань, підвищення рівня практичних навичок і вмінь з управління персоналом, глибшого розуміння його проблем, засвоєння відповідної термінології, ознайомлення з необхідними літературними джерелами навчальним планом передбачено виконання студентами заочної форми навчання контрольної роботи з дисципліни “Управління персоналом”.

Підготовлені методичні вказівки допоможуть студентам при виконання контрольної роботи Для допомоги у виконанні цієї роботи і розроблені дані методичні вказівки.

38