Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichni_vkazivki_z_vikonannya_kursovoyi_robo...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
738.3 Кб
Скачать

1. Мета і завдання курсової роботи

Відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів з маркетингу студенти всіх форм навчання виконують курсову роботу з дисципліни «Маркетингова політика комунікацій».

Курсова робота з дисципліни «Маркетингова політика комунікацій» – це результат самостійно виконаного студентом комплексного наукового дослідження одного з елементів маркетингових комунікацій або проблемних питань даної дисципліни на прикладі конкретного підприємства або організації.

Метою підготовки курсової роботи є закріплення знань з дисципліни «Маркетингова політика комунікацій», розвиток навичок практичного застосування отриманих знань для аналізу комунікаційної діяльності підприємства та пошуку шляхів її поліпшення. Це передбачає вміння розробляти план маркетингових комунікацій на певний період діяльності підприємства з урахуванням його специфіки та елементів маркетингових комунікацій.

У курсовій роботі студенти виконують такі завдання: здійснюють комплексне теоретичне дослідження одного з елементів маркетингових комунікацій, який зазначено в темі роботи, або іншого проблемного питання; досліджують техніко-економічний стан підприємства, а також його комунікаційну діяльність; розробляють пропозиції щодо покращення комунікаційної діяльності підприємства, створюють план маркетингових комунікацій, надаючи перевагу в ньому саме досліджуваному елементу маркетингових комунікацій.

2. Вибір теми курсової роботи

Тематика курсових робіт розробляється і затверджується кафедрою маркетингу і періодично оновлюється з урахуванням змін у теорії маркетингових комунікацій, законодавстві України та практичній діяльності підприємств (організацій).

Студенту надається право вибрати тему курсової роботи з рекомендованого переліку, а також самостійно запропонувати тему, назва і спрямованість якої відрізняється від рекомендованих (з урахуванням наукових інтересів і особистих вподобань).

Студенти денної форми навчання враховують напрями своїх попередніх наукових розробок (тематику науково-дослідних робіт).

Студенти заочної форми навчання обирають тему курсової роботи, яка максимально наближена до проблем підприємства, де вони працюють.

Обрану тему обов’язково необхідно узгодити з керівником курсової роботи.

Написання роботи на абстрактну тему без використання і аналізу матеріалів, що характеризують діяльність конкретного підприємства чи організації, не допускається.

3. Складання плану курсової роботи та опрацювання літератури

Перш за все студент має глибоко продумати мету роботи та ключові проблеми, які необхідно розкрити. Це визначить перелік літератури, з якою необхідно ознайомитися.

План роботи має бути чітким та логічним. Необхідно враховувати також вимоги щодо структури роботи.

Складений план курсової роботи студент узгоджує з керівником та переходить до безпосереднього виконання роботи, що передбачає перш за все ознайомлення з літературою.

Дуже важливо правильно організувати роботу з літературою. Неможливо написати якісну курсову роботу, користуючись лише одним-двома джерелами. У теорії маркетингових комунікацій існують різні точки зору з багатьох важливих проблем; студенту потрібно розглянути та систематизувати погляди різних авторів та зробити власні висновки.

Вірно підібрана основна та додаткова література дозволяє своєчасно та якісно виконати курсову роботу. До списку використаної літератури необхідно включати лише ту, з якою ознайомлювався студент у процесі виконання курсової роботи, та на яку є посилання в тексті.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]