Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metoduchka.DOC
Скачиваний:
0
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
110.59 Кб
Скачать

6 Керівництво, оцінка та захист курсового проекту

Керівник курсового проекту призначається кафедрою. Всі питання, що пов'язані з роботою над проектом, вирішуються безпосередньо з керівником. При виникненні будь-яких труднощів або неясностей в період збору матеріалів студент повинен отримати відповідну консульта­цію у керівника підрозділу, в якому проводиться збір матеріалів або у керівника практики, призначеного підприємством.

На початку навчального семестру, в якому виконується курсовий проект, студент повинен скласти та погодити з керівником календарний графік роботи над проектом і вказати в ньому дату закінчення кожного розділу окремо та загальний строк закінчення роботи над проектом. Додержання графіка є обов'язковим і враховується при остаточній оцінці виконаної роботи. При цьому студенти-заочники повинні регулярно появлятись на кафедру з виконаною частиною проекту в встановлені для консультації дні.

Виконаний курсовий проект повинен бути зданий на кафедру (керівнику проекту) не пізніше встановленого строку. Керівник проекту перевіряє проект, дає офіційну рецензію та вирішує питання про допуск проекту на захист. По курсових проектах, які здані пізніше встановленого строку (особливо для студентів заочної форми навчання), своєчасна перевірка не гарантується.

Курсовий проект підлягає захисту у строки та перед комісією, що встановлюється кафедрою. При захисті та оцінці проекту враховується актуальність теми, глибина та самостійність її розробки, вміння викладати та захищати свої позиції.

Якщо студент на захисті одержав незадовільну оцінку, повторний захист не допускається. В цьому випадку-студенту видається інша тема курсового проекту. Перезахист курсового проекту для одержання вищої оцінки допускається тільки в тому випадку, коли оцінка, яку виставив керівник при перевірці, не нижча одержаної при захисті.

7 Список рекомендованої літератури

Список рекомендованої літератури включає загальну та довідкову літературу, що може бути використана при виконанні всіх тем курсових робіт. Водночас, щоб забезпечити більшу самостійність при виконанні курсового проекту та його індивідуальність,: студент повинен самостійно підібрати спеціальну, літературу (книги, журнальні статті тощо) для конкретної теми проекту.

7.1 Загальна література

1. Витвицький Я.С. Економіка нафтогазорозвідувальних підприємств: Конспект лекцій. - Івано-Франківськ: ІФІНГ, 1993.-139с.

2-, Экономика, организация и планирование на предприятиях иефтяной и газовой промышленности: Учебник для техникумов / В.Ф. Шматов, Ю.М. Малышев, В.Е. Тищенко и др. М.: Недра. 1990. -411с.

3. Економіка підприємства: Підручник / За заг.ред. С.Ф. Покропивного. - Вид.2-ге, перер. та доп.-К.: КНЕУ, 2000. – 528 с.

4. Економіка підприємства: Навч. посібник /Я.С. Витвицький, У.Я. Витвицька, М.О. Данилюк та ін. За ред. Я.С. Витвицького. - Івано-Франківськ: ІМЕ, 2002. -320с.

7.2 Довідкова та інша література

1. Герчук Я.П. Графические методы в статистике. - М.: Статистика, 1968.-212 с.

2. Перчик А.И. Словарь-сцравочник по экономике нефтегазодобывающей промышленности.. —4-е изд. Перераб. и доп. - М.: Недра, 1990. - 348 с.

3. Смирницкий Е.К. Экономические показатели промышленности: Справочник. 3-е изд., перераб. и доп. -М.: Экономика, 1989. -335с.

4. Сучасний діловий документ: зразки найважливіших документів українською мовою. - К.: Техніка, 1992. -, 400с.

5. Тарасенко Н.В. Економічний аналіз діяльності промислового підприємства: Навч. посібник. - Львів: ЛБ1-НБУ, 2000.-485с.

6 Экономика нефтегазового строительства: Справочное пособие / М.И. Камененцкии,Г.Е. Суботин, Ю.Р. Анпилогов и др.-М.: Недра. 1988. -351 с. 7. Обов'язковий стандарт: СТП 02070855-03-99. Курсовий і дипломний проекти. Вимоги до змісту та оформлення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]