Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зовнішньоекономічна діяльність підприємства 6601_2.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
08.02.2020
Размер:
1.16 Mб
Скачать
  1. Поточний контроль знань студентів денної форми навчання

1). Загальна інформація:

Об'єктом оцінювання поточного контролю знань студентів є: систематичність та активність роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни; рівень виконання контрольної (модульної) роботи та індивідуальних завдань.

Результати поточної успішності базуються на оцінюванні активності та рівня знань студентів при обговоренні програмних питань, участі у дискусії, роботі в малих творчих групах, виконанні практичних завдань; виконанні індивідуальних завдань.

Максимальна кількість балів, яку студент може набрати за результатами поточної успішності складає 50 балів (30 балів - семінарські заняття, 8 балів – контрольні модульні роботи №1 та №2 (тестовий контроль) та 10 балів – індивідуальні завдання (реферат та доповідь).

Бали за роботу на заняттях викладач виставляє у свій журнал (паперовий формат) та до електронного журналу (системи електронного обліку поточної успішності студентів).

Кількість балів, отриманих студентами на кожному занятті, сумується і включається до загальної суми балів поточної успішності разом з балами за модульні роботи та виконання індивідуальних завдань.

2). Підсумкові періоди та відпрацювання семінарських занять:

Для забезпечення рівномірності систематичного опанування компетенціями під час семінарських занять, навчальний семестр умовно розділений на три підсумкові періоди. Достатня мінімальна кількість балів для першого підсумкового періоду становить 10 балів, для другого підсумкового періоду – 20 балів і для третього підсумкового періоду - 20 балів.

Достатня мінімальна кількість балів для кожного підсумкового періоду семестру:

Підсумковий період семестру

Тиждень навчання

Достатня мінімальна кількість балів

І період підсумкових балів

2-6 тиждень

10

ІІ період підсумкових балів

7-11 тиждень

20

ІІІ період підсумкових балів

12-16 тиждень

20

Сума балів

50

Студенти мають право відпрацювання семінарських занять лише в межах зазначеного нижче розкладу відпрацювань: за перший підсумковий період – не пізніше 7 тижня навчання, за другий підсумковий період – не пізніше 12 тижня навчання і за третій підсумковий період - не пізніше 17 тижня навчання.

Розклад відпрацювань для кожного підсумкового періоду семестру:

Підсумковий період семестру

Тиждень навчання

І період підсумкових балів

не пізніше 7 тижня

ІІ період підсумкових балів

не пізніше 12 тижня

ІІІ період підсумкових балів

не пізніше 17 тижня