Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Разное / Звіт 3 курс БА-31 Козак Світлана.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
28.08.2023
Размер:
5.28 Mб
Скачать

Висновки і пропозиції

Під час проходження практики у Чернихівецькій сільські раді виконувала програму практикив повному обсязі і з поглибленням теоретичних навиків.

Ознайомлення з місцем практики інструктаж, внутрішній трудовий розпорядок. Також ознайомення з документами (статут, державна реєстрація).

Діяльність Черніхівецької ради здійснюється до Закону України “Про місцеве самоврядування”. Аналізи системи управління діяльністю та загальна структура управління. Описані механізми, стандарти процедури управління розвитком персоналу сільської ради. Комплексні дослідження складових електронного урядування в громаді. Аналіз та стратегічне планування до 2025 року розширити електронне урядування зробити краще для населення тому що люди йдуть в ногу з часом і розвиваються. Звичайно що через вірус робота на деякий час зупинилась але це не було перешкодою для сільської ради, тому що вони дотримувались всіх норм та були завжди на зв’язку з людьми якщо їм була якась допомога.

Для повноціного запуску системи електронного урядування необхідно доробити сайт та запустити сервіси які б полекшили роботу як працівникам так і житилям села.

Список рекомендованої літератури:

1. https://chernyhivecka-gromada.gov.ua/

2. https://www.auc.org.ua/sites/default/files/library/m2print.pdf

3. https://chernyhivecka-gromada.gov.ua/zahist-prav-spozhivachiv-1525331779/

4. https://chernyhivecka-gromada.gov.ua/feedback/

5. https://chernyhivecka-gromada.gov.ua/strategiya-gromadi-12-53-20-31-05-2019/

6. https://chernyhivecka-gromada.gov.ua/prozorro/

Додатки А

Додаток Б

Додаток В

Додаток Г

Додаток Д

48

Соседние файлы в папке Разное