Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Разное / Особливості_формування_соціальної_Райффайзен_Банк_Аваль_.pptx
Скачиваний:
0
Добавлен:
28.08.2023
Размер:
85.97 Кб
Скачать

Фінансова грамотність

У Райффайзен Банку Аваль уже 2 роки діє проект фінансової грамотності

для дітей та молоді України. Фахівці банку на регулярній основі проводять для цієї аудиторії безкоштовні тренінги-семінари «Кошти з розумом для юних дорослих». Метою проекту є підвищення обізнаності школярів та студентів щодо фінансових продуктів та послуг. У 2016 році було організовано й проведено 10 таких тренінгів, які охопили близько 200 учасників.

Екологічна відповідальність

У Райффайзен Банку Аваль культивується екологічно свідома поведінка серед працівників та клієнтів: економне споживання природних ресурсів, електроенергії, відповідальне ставлення до утилізації відходів тощо. Приміром, у банку використовують енергозберігаючі лампи, двосторонній друк; економлять воду, електроенергію; намагаються скоротити кількість відряджень із використанням автомобілів зі шкідливими викидами та користуватися екологічно безпечними видами транспорту. А клієнтам пропонують задля збереження природних ресурсів намагатися обходитися без роздрукування квитанцій при користуванні банкоматами. В банку започатковано також ініціативу збору відпрацьованих гальванічних елементів для їх подальшої утилізації.

Райффайзен Банк Аваль працює як відповідальний бізнес, який здійснює суттєві інвестиції у соціальне та економічне зростання України та покращує життя людей в регіонах своєї присутності. Слоган банку «Разом змінимо країну. Європейський банк поруч» чітко відображає соціальний вектор його діяльності.

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!!

Соседние файлы в папке Разное