Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
M_rek_Ek_iFin.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
139.74 Кб
Скачать

4. Критерії оцінювання роботи

Розрахункова робота оцінюється у 20 балів і зараховується, як третій модуль. Окремо оцінюється теоретична та практична частина. Загальна оцінка за розрахункову роботу розраховується як зважена сума оцінок: 8 балів (теоретична частина) та 12 балів (практична частина). Крім наведених критеріїв викладач також враховує своєчасність написання та захисту роботи.

4.1 Критерій оцінювання теоретичної частини

8 балів - студент бездоганно знає теоретичне питання, володіє методичним інструментарієм, науково доведені та обґрунтовані власні висновки, при захисті роботи студент демонструє глибоке володіння категорійними апаратом, будує структурно-логічні схеми взаємозв'язку обраної теми з іншими темами навчальної дисципліни та практичними ситуаціями, робота виконана повністю у відповідності до вимог.

7 балів – студент володіє теоретичним матеріалом на високому рівні, робить аргументовані висновки, теоретичне запитання роботи розкрито повністю, з викладенням оригінальних висновків, студент може пов'язати теоретичні положення із практичними ситуаціями, а також запропонувати рішення, робота виконана охайно та відповідає структурі.

6 балів - студент володіє сутністю на достатньому рівні, вміє аналізувати, порівнювати та обґрунтовувати висновки у стандартних ситуаціях, але виникають певні труднощі із застосуванням теоретичних положень у ситуаціях невизначеності, теоретичне питання розкрито повністю, з викладенням оригінальних висновків студентів, робота виконана охайно у відповідності до встановленої структури.

5 балів - студент знає та розуміє основні терміни та поняття, може аналізувати, порівнювати та робити певні висновки, але не завжди може аргументувати власну точку зору, теоретичне питання роботи розкрито частково, неповно, виникають логічні помилки та відхилення від заданої структури, мета роботи не повністю досягнута, не всі теоретичні положення знаходять практичне застосування, робота виконана неохайно.

4 бали - студент без достатнього розуміння відтворює основні поняття, але стикається і з труднощами при висловлені власних думок та висновків; теоретична частина розкрита неповно, допущені помітні помилки, які впливають на зміст роботи, робота виконана неохайно, розкриті не всі завдання, відсутній зв'язок з практичною значимістю теоретичних положень

3 бали - знання не систематичні, на рівні запам’ятовування, студент без розуміння відтворює матеріал за проблемою, але не має особистої думки та не доводить взаємозв'язок із практичними ситуаціями; теоретична частина розкрита не повністю, допущені суттєві недоліки у структурі роботи, помітні помилки у висновках, які впливають на зміст роботи; завдання роботи виконані неповністю, робота виконана неохайно.

2 бали - студент володіє матеріалом на рівні розпізнавання та відтворення окремих понять з обраного на елементарному рівні, описані терміни, але робота не має цілісності, відсутність структурованість, студент не може висловити особисту думку щодо обраного питання, відсутній зв'язок з практичними розрахунками

1 бал - студент не має мінімальних знань, теоретична частина роботи не відповідає вимогам зовсім, відсутня мета, не визначена особиста дума щодо обраного питання, не дотримано структури роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]