Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
22.53 Кб
Скачать

Варіант № 5

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України, наказ, 12.10.2005, № 358

Про внесення змін та доповнень до лімітів добування диких парнокопитих та хутрових звірів сезон полювання 2005/2006 років

Відповідно до статті 13 Закону України "Про тваринний світ" та статті 16 Закону України "Про мисливське господарство та полювання" з метою раціонального використання мисливського фонду, наказую:

1. Унести до лімітів добування диких парнокопитих та хутрових звірів у сезон полювання 2005/2006 років такі зміни та доповнення: у графі "Олень благородний “добування” поставити число “120”.

2. Управлінню охорони рослинного і тваринного світу у десятиденний термін після реєстрації в Мін'юсті України довести його для керівництва в роботі та здійснення контролю Держкомлісгоспу України, Державній екологічній інспекції, державним управлінням екології та природних ресурсів у Житомирській, Херсонській та Чернігівській областях.

3. Державній екологічній інспекції, державним управлінням екології та природних узяти під контроль зміни та доповнення до лімітів добування диких парнокопитих та хутрових звірів у сезон полювання 2005/2006 років.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Яворську О.Г.

Наказ отримано товариством “Лісагроінвест”

Підписав документ міністр П. Ігнатенко.

Погоджен наказ з головою державного комітету лісового господарства України В.Червоним

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2005 р.

за N 1250/11530

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац