Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
5
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
22.53 Кб
Скачать

Варіант № 10

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

Державний комітет лісового господарства україни, наказ, 07.09.2005, № 412

Про умови оплати праці працівників Української державної лісонасіннєвої

інспекції Держкомлісгоспу України.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року "Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери", наказую.

1. Затвердити:

розміри посадових окладів працівників Української державної лісонасіннєвої інспекції Державного комітету лісового господарства України

2. Надати право керівникам Української державної лісонасіннєвої інспекції Державного комітету лісового господарства України в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисах установлювати працівникам конкретні розміри посадових окладів згідно з затвердженими схемами, розміри доплат і надбавок до них.

3. Керівникам лісонасіннєвої інспекції запровадити ці умови оплати праці та розміри посадових окладів працівників лісонасіннєвої інспекції з 1 вересня 2005 року в межах фонду оплати праці, затвердженого в кошторисах.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Марчука Ю.М.

Наказ отримано Українською державною лісонасіннєвною інспекцією Держкомлісгоспу України.

Підписав документ голова В.О.Червоний.

Погоджен наказ у міністерстві праці та соціальної політики України із заступником міністра Івановою Н.І. та в Міністерстві фінансів України із заступником міністра

Мярковський А.І.

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 жовтня 2005 р.

за N 1274/11554

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац