Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

самоанализ)

.docx
Скачиваний:
65
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
12.54 Кб
Скачать

Самоаналіз виховного заходу

Свято Осені було проведено 20 жовтня о 12.30 в шкільному спортзалі.У святі брали участь 23 школярі. З них - 13 учнів 1 класу і 10 учні - 2 класу.

Метою виховного заходу було: вчити дітей любити,пізнавати природу,бачити її розмаїття;формування уявлення про пору року- осінь,про зміни,що відбуваються в природі восени; розвивати допитливість,спостережливість,пам’ять, музично-хореографічні навички учнів,виховувати почуття прекрасного,любов до праці,шану до хліба.

Виховний захід гарно підготовлено і проведено своєчасно. Він відповідає віковим особливостям молодших школярів.

Готуючись до свята, учитель творчо підійшов до складання сценарію,проявив ініціативність і самостійність у підготовці, дібрав доступний для даної вікової групи матеріалгвірші, пісні, загадки, танок.

Під час виховного заходу реалізовувався принцип національного виховання, а саме виховання любові до праці,шани до хліба. Були використані методи,які забезпечили чітку організацію проведення свята, мали великий емоційний вплив на почуття учнів.

Учитель володіє аудиторією, мова його правильна, чітка, емоційна, а дібраний матеріал активізує дітей.

Труднощів і перешкод під час підготовки та проведення заходу не виникало.

Початок свята пройшов організовано. Виховний захід мав своє логічне завершення. Шкільний коридор був естетично оформлений: виставка дитячих робіт з природного матеріалу, кошик з фруктами, рушник, коровай,гірлянди з осіннього листя.

Учасники свята мали відповідні костюми.

Свято проведено цікаво, доступно для дітей даного віку. Воно має велику пізнавальну цінність для дітей, вчить любити, пізнавати природу , бачити її розмаїття; формує уявлення про пору року - осінь, про зміни, що відбуваються в природі восени.

Захід отримав високу оцінку і досягнув поставленої мети.