Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

.docx
Скачиваний:
46
Добавлен:
10.04.2015
Размер:
3.29 Mб
Скачать

У 2002 році ВАТ «Тепловозоремонтний завод» нагороджений Дипломом лауреата Міжнародного академічного рейтингу популярності та якості «Золота фортуна». У 2004 році Національний Експоцентр України визнав колектив заводу переможцем у номінації «Підприємство поза конкуренцією», в грудні 2004 року журі Міжнародного конкурсу «Золота торгова марка» присудило підприємству звання переможця цього престижного конкурсу.

В даний час особлива увага приділяється підвищенню кваліфікаційного рівня персоналу - вперше в Україні на заводі створюється навчальний центр, причому підготовку в ньому будуть проходити не тільки полтавські тепловозоремонтники, але і фахівці інших галузевих підприємств.

Чимала частина прибутку підприємства вкладається в розвиток соціальної інфраструктури - літній відпочинок заводчани проводять на власній базі «Тепловозоремонтник» в с. Шилівка Решетилівського району і в п. Кирилівка Запорізької області на березі Азовського моря, де побудовані котеджі для сімейного відпочинку.

Основними споживачами продукції тепловозоремонтного заводу є залізниці України і Росії, країн СНД, Європи та Азії. Підприємство тісно пов'язане зовнішньоекономічними контрактами з Монголією, країнами Балтії, близькосхідного регіону і планує розширити ринки збуту своєї продукції. ПАТ «Тепловозоремонтний завод» має спеціалізовані цехи та необхідне сучасне обладнання для високоякісного ремонту.

Акціонерне товариство спеціалізується на ремонті пасажирських тепловозів серії ТЕП70, універсальних магістральних тепловозів серії М62, вантажних 2ТЕ116, маневрових ТЕМ7, ТЕМ2 і ТГМ6А. Крім того, на заводі проводиться комплексна модернізація, в тому числі із заміною силових установок таких тепловозів як ЧМЭ3, 2ТЭ10М, 2ТЕ10, 2М62, ТЕМ7, а також понад 300 найменувань запасних частин, налагоджено ремонт вагоноуповільнювачів сортувальних гірок КВ-2, КВ-3.

Підприємство має потужну виробничу і ремонтною базою, яка включає: ливарний цех, цехи механічної обробки, гальванічний ділянку, лабораторії по калібруванню лінійно-кутових засобів вимірювання і засобів вимірювальної техніки, інші підрозділи, які дозволяють надавати наступні послуги:

- виготовлення виливків з сірого, високоміцного та легованого чавуну, вуглецевої і легованої сталей, бронзових сплавів по кресленнях замовника з подальшою механічною обробкою;

- механічна обробка на токарному, фрезерному, розточувальні, шліфувальному, різьбонакатному, протяжному та іншому обладнанні;

- нанесення гальванічних покриттів: цинкування, хромування, міднення, нікелювання, латунировка, лудіння (максимальний розмір гальванічних ванн 1000х1000х2500 мм);

- калібрування лінійно-кутових засобів вимірювання і калібрування засобів вимірювальної техніки: засобів вимірювання геометричних величин; засобів вимірювання тиску і вакууму; засобів вимірювання температури і теплофізичних величин; засобів вимірювання електричних і магнітних величин (повний перелік надаваних послуг).

Система якості ПАТ "ТРЗ" сертифікована відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001:2008 органом по сертифікації Bureau Veritas Certification (сертифікат №UA226231 від 05 березня 2010 року). Підтверджено відповідність окремих підрозділів заводу вимогам нормативної документації і, як підсумок, отримані атестати акредитації фізико-хімічної лабораторії і лабораторії з калібрування вимірювальної техніки на технічну незалежність і компетентність. Атестація проведена Міністерством промислової політики України, видані свідоцтва про атестацію №06544-2-4-24/2 ГОМС від 16 червня 2010 р. і №06544-2-4-24/2 ГОМС від 09 серпня 2010 р.

В даний час особлива увага приділяється підвищенню кваліфікаційного рівня персоналу - вперше в Україні на заводі створено навчальний центр, причому підготовку в ньому будуть проходити не тільки полтавські тепловозоремонтники, але і фахівці інших галузевих підприємств.

Вміло вибудувана стратегія розвитку виробництва, постійне оновлення виробничої бази, своєчасна реакція на кон'юнктурні вимоги ринку - все це сприяє підтримці іміджу підприємства як надійного ділового партнера постійно зберігає позитивну динаміку розвитку. Гнучка цінова політика дозволяє своєчасно реагувати на вимоги ринку. Мобільність трудового колективу, високий потенціал інженерних служб та динамізм розвитку підприємства - міцний фундамент для подальшої співпраці і можливості розвитку нових взаємовигідних проектів. Висока якість, стислі терміни виконання замовлень і помірні ціни - вигідні пропозиції для тих, хто готовий співпрацювати з нашим тепловозоремонтним заводом. Міжнародне визнання заводу в діловому світі підтверджено численними нагородами та дипломами.