Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Індивідуальний план на практику..docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
02.06.2015
Размер:
34.09 Кб
Скачать

21.09.12.

  1. Проведення уроку зі світової літератури («Контрольна робота за темою: «Основні тенденції розвитку драматургії наприкінці 19 – на початку 20 ст.»).

  2. Проведення уроку з німецької мови («Що я змінив би у школі?»).

  3. Написання та затвердження конспекту уроку зі світової літератури («Бурхливий і суперечливий суспільно – історичний розвиток світу в першій половині 20 століття, його неоднозначні зв’язки з культурним і літературним процесом. Зміна світоглядних та естетичних систем. Складність і неоднозначність художнього процесу першої половини 20 століття. Модернізм як некласична модель культури, найновіше й найпослідовніше втілення естетико – художнього перевороту першої половини 20 століття. Авангардизм 1910 – 1920 – х років і здійснювана ним «революція в мистецтві», його основні течії»).

  4. Затвердження конспекту уроку з української мови («Ступені порівняння. Повні і короткі, стягнені і нестягнені форми прикметників. Написання складних прикметників»).

  5. Написання та затвердження конспекту виховної години (Турнір ораторів «Мистецтво – це краса, краса – це досконалість»).

  6. Бесіда з учнями.

24.09.12.

  1. Проведення уроку з української мови («Ступені порівняння. Повні і короткі, стягнені і нестягнені форми прикметників. Написання складних прикметників»).

  2. Проведення виховної години (Турнір ораторів «Мистецтво – це краса, краса – це досконалість»).

3. Написання та затвердження конспекту уроку з української літератури («Громадянський інтим», сповідальність, ліричність, філософічність лірики. Урівноваженість душевного стану ліричного героя, мотив туги за минущістю краси, гармонією світу і людини, мить і вічність у чуттєвому вираженні»).

4. Проведення уроку зі світової літератури («Бурхливий і суперечливий суспільно – історичний розвиток світу в першій половині 20 століття, його неоднозначні зв’язки з культурним і літературним процесом. Зміна світоглядних та естетичних систем. Складність і неоднозначність художнього процесу першої половини 20 століття. Модернізм як некласична модель культури, найновіше й найпослідовніше втілення естетико – художнього перевороту першої половини 20 століття. Авангардизм 1910 – 1920 – х років і здійснювана ним «революція в мистецтві», його основні течії»).

5. Бесіда з учнями.

25.09.12.

1.Проведення уроку з української літератури («Громадянський інтим», сповідальність, ліричність, філософічність лірики. Урівноваженість душевного стану ліричного героя, мотив туги за минущістю краси, гармонією світу і людини, мить і вічність у чуттєвому вираженні»).

2. Написання та затвердження конспекту уроку з української мови («Розвиток мовлення №3. Створення власних висловлювань. Діалог, складений відповідно до запропонованої ситуації, діалог – обмін думками, враженнями (офіційна і неофіційна розмова); обговорення самостійно обраної теми»).

3. Відвідування уроку з української мови у 8-В класі («Речення. Двоскладні і односкладні, прості і складні. Розділові знаки в кінці речення») студентки – практикантки Дикої Катерини.

4. Бесіда з учнями.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]