Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Краеведение1.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
06.06.2015
Размер:
63.38 Кб
Скачать
  1. Миколаїв на живописних полотнах

Виставковий цикл «Нові імена Миколаївщини», ініціатором якого є обласне народне творче об’єднання художників- аматорів та майстрів декоративно-прикладного мистецтва «Прибужжя», продовжує дивувати миколаївців, гостей міста новими талантами. Цього разу мистецький простір підкорив живописець Костянтин Семенов, який 20 листопада презентував свою першу персональну виставку.

Молодий художник народився у Миколаєві, живописом захоплювався із раннього дитинства. Після закінчення школи юнак навчався на курсах художників-дизайнерів, потім вступив до Миколаївського філіалу Київського національного університету культури та мистецтв. До дружної родини «Прибужжя» Костянтин Семенов приєднався у 2001 році. Відтоді він – активний учасник всеукраїнських, обласних та міських виставок.

У цілому доробок Костянтина Семенова налічує більше 50 авторських живописних робіт, серед яких є натюрморти, пейзажі, а також портрети. Сьогодні творчість молодого миколаївського художника відома не лише в Україні, але й далеко за її межами. Його кращі роботи прикрашають приватні колекції в США, Болгарії, Італії, Індії, Німеччині.