Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ispr_01_-_Syryevye_materialy_MP

.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.14 Mб
Скачать

Боксит являє собою глинозем з різними домішками. Він сприяє одержанню високоосновного і рідкорухливого шлаку в основній мартенівській печі. У бокситі утримується від 25 до 55% Al2O3 і від 10 до 17% SiО2, а також окисли заліза, кальцію, магнію. Великим недоліком бокситу є вміст у ньому вологи до 7 – 22%, тому його перед уживанням необхідно ретельно просушити або, ще краще, прокалити у спеціальній сушильній печі.

Шамотний бій застосовується замість бокситу для розрідження сильно основних шлаків, особливо наприкінці доведення, коли присадка бокситу недоцільна унаслідок високого вмісту в ньому окислів заліза. У шамотному бої міститься 30 – 35% Al2O3 і близько 60 – 65% SiО2.

Вимоги до оформлення звіту з лабораторної роботи

Текст звіту повинен бути написаний на папері формату А4 з полями по лівому краї 30 мм, по правому 10, зверху 15, знизу 20 мм.

Кожен малюнок повинен мати підпис, у якому коротко порозумівається його суть і даються необхідні пояснення, які розшифровують позначення.

Графіки бажано виконувати на міліметровому папері. Вони повинні мати координатну сітку відповідно до обраного масштабу шкал, що дозволяє визначити чисельне значення представлених величин.

Висновки варто формулювати чітко, конкретно, не допускаючи двозначного тлумачення, з повним відображенням основної суті роботи.

18

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]