Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
12
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
78.34 Кб
Скачать

ДЕРЖАВНА ПЕНІТЕНЦІАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.05.2012 Київ №325

Про затвердження Положення про відділ державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення Державної пенітенціарної служби України

Відповідно до Закону України «Про охорону праці», Указу Президента України від 6 квітня 2011 року №394 «Про затвердження Положення про Державну пенітенціарну службу України», а також на виконання пункту 3 наказу Державної пенітенціарної служби України (далі – ДПтС України) від 03.03.2012 №120 «Про організаційно-штатні питання»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

1.1. Положення про відділ державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення ДПтС України.

1.2. Норми належності технічних засобів відділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення ДПтС України.

1.3. Норми належності технічних засобів працівника територіального сектору з державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем ДПтС України.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ДПтС України від 26.07.2011 №266 «Про службу державного нагляду за охороною праці та навколишнього середовища Державної кримінально-виконавчої служби України».

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення Пудака В.А. і відділ державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення (Шумай В.В.).

Голова

генерал-лейтенант внутрішньої служби О.В. Лісіцков

ВНУТРІШНІ ВІЗИ

Заступник Голови

О.О. Дука

Начальник департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення

В.А. Пудак

Начальник департаменту по роботі з персоналом

С.А. Зінченко

Директор департаменту організаційно-аналітичного, документального та правового забезпечення

С.І. Скоков

Заступник начальника департаменту - начальник управління по роботі з персоналом департаменту кадрового забезпечення та охорони здоров’я

М.В. Кревсун

Начальник відділу правового забезпечення департаменту організаційно-аналітичного, документального та правового забезпечення

С.Г. Мотлях

Начальник відділу державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення

В.В. Шумай

Головний спеціаліст (з питань редакторської експертизи)

Н.І. Диба

Відділ державного нагляду за охороною праці та навколишнім середовищем

Камиш Володимир Олександрович

61 56