Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

самоаналіз профорієнтаційного

.doc
Скачиваний:
60
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
27.65 Кб
Скачать

Самоаналіз виховного заходу

на тему: «Моя майбутня професія»

Студентки групи Ін – 57

Бойко Дар’ї Олександрівни

Виховний захід був проведений 7 жовтня 2013 року, в полтавській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

1. Організація:

Учні заздалегідь були повідомлені про проведення виховного заходу.

Під час проведення виховного заходу використовувалась наочність. Захід був організованими і проходив за чітким алгоритмом. Приміщення було повністю забезпечене необхідним обладнання, наочністю, а саме малюнками, плакатами, гасло на дошці). Так як виховний захід проходив за чітким алгоритмом мені вдалося раціонально використати час, що забезпечило виконання поставленої мети та завдань.

2. Зміст:

Виховний захід був логічним, а тема актуальною, тому що учні 10 – 11 класів вирішують в який навчальний заклад вони будуть вступати після закінчення школи, тому було актуально провести цей виховний захід, щоб підготувати учнів до вибору подальшої освіти та майбутньої професії.

3. Методика проведення:

Виховний захід повністю відповідав віковим та індивідуальним особливостям учнів. Під час мого виховного заходу були проведені такі види діяльності як: бесіда, обговорення проблемних ситуацій та питань. Учні приймали активну участь в дискусіях, обмінювались своїми думками та враженнями.

4. Психологічна обстановка:

Поведінка учнів під час проведення виховного заходу була майже зразкова. Адже весь клас був зацікавлений темою вибору майбутньої професії, учні активно обговорювали питання поставлені перед ними. Приймали участь у дискусіях, ділилися своїми мріями та бажаннями щодо майбутньої професії.

5. Результати, загальні висновки, рекомендації.

На моя думку тема виховного заходу була розкрита повністю, мета заходу була досягнута.

Учні приймали участь у підготовці виховного заходу ( малювали плакати, допомагали оформляти класну кімнату) та в ході виховного заходу показали себе активними, здібними, комунікабельними та з задоволенням виконували всі поставлені перед ними завдання.

Я хочу порекомендувати, щоб крім запланованих програмою виховних заходів та класних годин, вчителі проводили ті виховні заходи, які запропонують учні, а саме, щоб учням надали можливість обирати теми бажаних виховних заходів угодивши їх з класним керівником.