Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика печать.docx
Скачиваний:
47
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
34.52 Кб
Скачать

Характеристика-відгук

курсанта 209 навчального взводу 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка рядового міліції Дородька Віталія Вікторовича, 1995 р.н., освіта середня, у 2012 році закінчив Верхньосироватську спеціалізовану школу I-III ступенів

Курсант Дородько В.В. проходив навчальну практику за напрямком роботи дільничного інспектора міліції в період з 14 червня 2014 року по 14 липня 2014 року на ________________ Сумського РВ ЛМУ ГУМВС України в Сумській області.

Курсант Дородько В.В. за час проходження навчальної практики зарекомендував себе як дисциплінований, працездатний, професійно-грамотний працівник. До виконання службових обов’язків ставиться сумлінно. Нормативні акти, що регламентують діяльність міліції знає та правильно застосовує на практиці.

Приймав участь у прийомі громадян на ____________, розгляді скарг і заяв громадян, а так само заяв і повідомлень про злочини. Безпосередньо брав участь у забезпеченні громадського порядку на закріпленій адміністративній ділянці.

Ознайомився з порядком установлення та здійснення адміністративного нагляду за особами, звільненими з місць позбавлення волі. Правильно проводив індивідуально-профілактичну роботу з особами, що знаходяться на профілактичному обліку. Вивчив порядок перевірки об’єктів дозвільної системи.

Має високу працездатність. У рішенні службових задач виявляє ініціативу. У відносинах з колегами по роботі та громадянами ввічливий, тактовний. У колективі користується повагою. Службову таємницю зберігати вміє.

Фізично розвинутий. У стройовому відношенні підтягнутий, дотримує правил носіння встановленої форми одягу. Постійно підвищує свій професійний рівень у системі службової підготовки.

Курсант Дородько В.В. на посаді дільничного інспектора міліції самостійно працювати може.

За результатами навчальної практики курсант Дородько В.В. заслуговує на оцінку «добре».

Керівник практики

________________________________

________________________________

________________________________

________________________________ _______ ___________________

(підпис)

«ПОГОДЖЕНО»

Керівник органу внутрішніх справ

Начальник Сумського РВ ЛМУ ГУМВС

України в Сумській області

__________________________ _______ __________________

(підпис)

«_____» ________ 2014 року