Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

zvit_praktiki_2012

.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
48.91 Кб
Скачать

Аналізуючи роботу ВДАІ Івано-Франківського МВ УМВС України в Івано-Франківській області як позитивну сторону, хочу вiдмiтити те, що не дивлячись на всi труднощi, які зустрічаються в роботі, особовий склад ВДАІ Івано-Франківського МВ УМВС в основному успiшно справляється iз завданнями, якi на них покладенi. Вважаю, що для покращення навчального процесу потрібно більше уваги звернути на ті питання з якими найбільше зустрічаються працівники ДАІ, надавати курсантам більше можливостей працювати і спілкуватися з громадянами, піднімаючи на вищий рівень форми і методи встановлення контакту з населенням, бо саме че­рез це відкриваються найширші можливості для виховання людей і досвідом практичної участі в перетвореннях, що відбуваються у сфері правопорядку. Стажування допомогло мені застосовувати, отримані за весь період навчання в Львівському державному університеті внутрішніх справ знання , а також я здобув нові, які допоможуть мені у подальшій практичній роботі. Я поєднав теоретичні знання з практичними навичками в різних ситуаціях під час несення служби. Під час даної прктики усвідомив всю відповідальність, яка покладена на працівників ДАІ.

Також хотів би відмітити, щоб в навчальних закладах системи МВС більше приділяли уваги саме практичній стороні навчання, тому що це б дуже допомагало в подальшій роботі, особливо це стосується курсантів яких підготовлюють для підрозділів ДАІ.

В цілому слід відзначити, що стажування пройшло на належному рівні, з боку керівництва та працівників Коломийського МВ УМВС України в Івано-Франківській області було виділено достатньо уваги для забезпечення практичної діяльності.

Вважаю програму практики виконаною.

Курсант 3-го курсу

Факультету підготовки слідчих

за напрямком АТ

Львівського державного

університету внутрішніх справ

рядовий міліції А. В. Накладюк

"_____" _____________2012 р.

Погоджено:

Старший державтоінспектор ВДАІ

Івано-Франківського МВ УМВС

в Івано-Франківській області

капітан міліції С.М. Юхман

“______”_____________2012 р.

Погоджено:

Заступник начальника відділу

з кадрового забезпечення

Івано-Франківського МВ УМВС

в Івано-Франківській області

Майор міліції

І. І. Клюка

“______”____________2012р.