Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Кравченко / kursova.docx
Скачиваний:
23
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
525.85 Кб
Скачать
    1. Кадровий склад

Опишемо кадровий склад підприємства. На чолі підприємства стоїть начальник залізниці Рогов Микола Васильович. Він здійснює керівництво виробничо-господарською, фінансово-економічною та іншими видами діяльності залізниці відповідно до Конституції України, законів України, Указів Президента України, Постанов Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства інфраструктури України, Статуту залізниць України, Статуту Державного підприємства “Донецька залізниця” (див. Додаток Б Керуючі документи), укладеного контракту та інших нормативних документів. Здійснює функції по володінню і користуванню державним майном залізниці, розпоряджається засобами залізниці. Діє і представляє інтереси залізниці у всіх підприємствах, установах і організаціях, укладає господарські й інші договори, видає доручення, відкриває рахунки в банках. Вирішує питання міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічної діяльності залізниці. Очолює науково-технічну раду залізниці.

У безпосередньому підпорядкуванні :

  1. Адміністративна служба

  2. Служба кадрової та соціальної політики

  3. Служба охорони праці

  4. Спеціальна служба

  5. Перша служба

  6. Господарська служба

Перший заступник начальника залізниці Заруба Олександр Володимирович

Керує експлуатаційною роботою залізниці. Організує планування перевезень, технічне нормування експлуатаційної роботи, розробку графіку руху поїздів, плану формування і напрямку вантажопотоків. Забезпечує організацію вантажної і комерційної роботи, розробку і виконання заходів щодо збільшення обсягів перевезень, реалізацію плану перевезень, розширення ділового співробітництва з відправниками вантажу і представниками підприємств інших видів транспорту. Здійснює керівництво постійно діючою комісією з профілактики правопорушень і злочинів. Очолює дорожню комісію зі схоронності вагонного парку. Очолює оперативний штаб по ліквідації наслідків транспортних подій, стихійного лиха.Являється головою комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, терористичних і диверсійних актів на Донецькій залізниці.

У безпосередньому підпорядкуванні :

  1. Служба перевезень

  2. Пасажирська служба

  3. Служба колії

  4. Служба статистики

  5. Служба приміських пасажирських перевезень

  6. Служба воєнізованої охорони

Головний інженер - перший заступник начальника залізниці Філатов Олександр Валентинович

Забезпечує розробку основних напрямків науково-технічної політики залізниці, планування і впровадження нових технічних засобів техніки, прогресивних технологій, розвитку й удосконалювання процесу перевезень. Організовує контроль за проведенням науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт.

  1. Інформаційно-обчислювальний центр

  2. Служба будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд

Заступник начальника залізниці по рухомому складу і матеріально-технічному постачанню

Зародов Олександр Олександрович

Організовує роботу і розвиток локомотивного і вагонного господарств, забезпечує підвищення ефективності і надійності роботи цих галузей залізниці на основі проведення єдиної технічної полытики щодо модернізації всіх типів рухомого складу, впровадження передових методів утримання, ремонту та обслуговування технічних засобів.

У безпосередньому підпорядкуванні :

  1. Cлужба локомотивного господарства

  2. Служба вагонного господарства

  3. Служба матеріально-технічного постачання

Заступник начальника залізниці з економічних питань Шаповалов Сергій Миколайович

Організовує роботу по створенню умов стабільного єкономічного і фінансового стану залізниці з метою підвищення ефективності її роботи. Забезпечує організацію фінансово-єкономічної роботи на залізниці, бухгалтерського обліку і звітності, їх правове забезпечення та захист інтересів галузі.

У безпосередньому підпорядкуванні :

  1. Фінансово-економічна служба

  2. Служба організації праці, заробітної плати і структур управління

Як складова частина залізничного транспорту України, Донецька залізниця поєднує в єдиний транспортний конвеєр Донбас з Наддніпрянщиною, центральні райони Російської Федерації та України з Поволжям і Кавказом, та здійснює транспортне обслуговування понад 1,8 тис. вантажовласників на 189 станціях відкритих для виконання вантажних перевезень.

Загальна структура кадрового складу зображена на рисунку 2

Рисунок 3.2 – Структура кадрового складу

Соседние файлы в папке Кравченко