Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Описов. звіт 2013.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
284.67 Кб
Скачать

Пільговий контингент вихованців мк дюсш «Восток»

№ з\п

Пільговий контингент

вихованців

Кількість вихованців

Бокс

Г/художня

футбол

шашки

Всього

Діти-сироти

1

1

1

Напівсироти

-

-

-

-

-

Багатодітні родини

-

-

-

3

3

Неповні сім’ї

2

-

7

7

16

Із сімей інвалідів ЧАС

-

-

-

-

-

Малозабезпечені

-

-

-

-

-

Разом

2

1

8

10

20

Сирота вихованець відділення футболу Прошутя Олександр,1998 р. н., опікун – дядько Прошутя Сергій Олександрович. Сирота на відділені художньої гімнастики Писаренко Раїса 2003 р. н., опікун Рубльова Лариса.

Робота з пільговим контингентом вихованців будується за режимом роботи спортивної школи. Спортивна школа надає можливість кожній дитині навчаться на відділеннях за власним бажанням та приймати участь у змаганнях різного рівня.

Серед вихованців спортивної школи немає дітей та підлітків, що стоять на обліку в міліції та вихованців з девіантною поведінкою.

Інформація про роботу тренерської ради мк дюсш «Восток», батьківського комітету, методоб’єднаня

На підставі річного плану роботи , згідно з регламентом, за звітний період були проведено: 2 засідання тренерської ради МК ДЮСШ «Восток»; нарад при директорові – 6 ; тренерських рад відділень - 6; проведені загальні збори трудового колективу школи. В продовж звітного періоду на загальних зборах трудового колективу МК ДЮСШ «Восток» обговорювались та було схвалено

« Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом МК ДЮСШ «Восток» на 2013 - 2015 роки».

З метою підвищення ділової кваліфікації, надання практичної допомоги тренерсько–викладацькому складу школи в реалізації навчальних програм з видів спорту та подальшого удосконалення навчально-тренувальної та виховної роботи серед вихованців проводилась методична робота. Роботу методичної ради МК ДЮСШ «Восток» спрямовано на удосконалення форм та методів щодо розвитку особистих здібностей вихованців згідно з Законом України «Про фізичну культуру і спорт».

Організовані та проведені семінари – практикуми за планами роботи.

Організовано роботу відділень з питань методики навчання і тренування юних спортсменів в обраному виді спорту (боксу, художньої гімнастики, футболу, естетичної гімнастики, шашок).

Організовано та проведено інтерактивно-рефлексійні семінари для тренерсько–викладацького складу відповідно до плану методичної роботи.

Продовжується робота щодо професійної адаптації молодих та малодосвідчених тренерів – викладачів: відділення естетичної гімнастики Берерової Д.І., Проскурніної Д.О. та тренера-викладача відділення боксу Агабекова А.Д., тренера-викладача відділення футболу Кіктенка Є.А., Постійно заповнюються таблиці розіграшу Чемпіонату України та м. Харкова з футболу серед дитячо-юнацьких команд, в яких відслідковується участь команд МК ДЮСШ «Восток» в цих змаганнях, вивішуються «блискавки» з поздоровленнями на честь переможців і призерів змагань, регулярно поновлюється експозиція стендів кращих вихованців відділень спортивної школи.

Постійно проводиться робота з тренерсько–викладацьким складом з питань самоосвіти, індивідуальні консультації.

Методичною радою проводиться робота з обміну досвідом тренерів – викладачів. Адміністрацією школи проводиться оперативний, діагностичний, періодичний та тематичний контроль з питань виконання навчального плану та засвоєння програм вихованцями школи. Тренери – викладачі приймають участь у роботі федерацій з видів спорту, відвідують та приймають участь у суддівстві змагань високого рангу.