Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Religiyeznavstvo_2012-2013_n_r_dlya_IUkr_F_NPU.doc
Скачиваний:
37
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
212.99 Кб
Скачать

Індивідуальні завдання та вимоги щодо їх оформлення:

а) Дослідницька робота: есе - рукописний текст, загальним обсягом до 1,5 сторінки. Тема: «Толерантність та віротерпимість».

Есе – це письмовий твір, що має вільний характер та містить індивідуальний погляд на тему/проблему із аргументацією власної точки зору. Есе, як правило, має наступну структуру: назва, вступ, що містить загальну тезу, короткий опис змісту, що стосується безпосередньо теми есе. Основна частина есе має містити головні ідеї та підставові факти, а також не менше двох-трьох аргументів на користь висловленої тези. Кожен аргумент має бути підтверджений не менш ніж двома конкретними історичними прикладами чи спиратися на історичні джерела, що дозволяють використати їх як основу для аргументу. Беручи до уваги різні позиції та точки зору, важливим є їх критичний аналіз, а також виявлення власного ставлення до досліджуваної проблеми. У висновках зазвичай подають узагальнення, що дозволяють підтвердити висловлену у вступі тезу, ідеї та факти основної частини.

б) Дослідницька робота: мультимедійна презентація – комбінування текстової та графічної інформації загальним обсягом 20-25 слайдів на тему: «Автохтонні релігійні традиції Китаю та Японії» або «Пізній протестантизм (особливості віровчення та культу, конфесійна характеристика та організаційна структура)»

презентації здаються (надсилаються) виключно на електронну пошту викладача в зазначений термін.

Виклад матеріалу в презентації - повинен бути чітким, логічним, послідовним; тема - розкрита повністю та по суті.

Терміни здачі індивідуального завдання (есе, мультимедійної презентації) до 20.04.2014 р. Перелік питань до заліку

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]