Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
172.69 Кб
Скачать

ЗМІСТ ЗАВДАННЯ НА ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ

ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

АТР 13 (2 курс)

Відповідно до учбового плану напряму підготовки «Автомобілі та автомобільне господарство» в 3-му семестрі студенти очної форми навчання виконують графічну контрольну роботу. Обсяг цієї роботи на місяць відповідно до робочої програми дисципліни містить наступні креслення:

1.Аркуш 1. Креслення технічної деталі «Вилка» (формат А4);

2.Виконання тривимірних моделей деталей (3деталі);

Креслення «Вилка» виконується згідно зразка та таблиці варіантів. На зразку виконання завдання розміри які наведені буквами повинні бути замінені на числові значення згідно таблиці варіантів. Креслення повинно бути виконано в автоматичному масштабі, з допомогою створення виду з масштабом 1:2.

Номер варіанта для виконання завдання «Вилка» взяти згідно порядкового номеру в списку студентів групи.

Створення тривимірних моделей деталей виконують по ксерокопіям робочих креслень зроблених з весняного семестру. Якщо ці копії відсутні, то необхідні ручні креслення слід зробити по завданню для деталювання складального креслення з прошлого семестру (ручні креслення оцінюватися не будуть, вони можуть бути віконні як ескізи на листі в клітку), для цього електронний варіант альбома складальних креслень Боголюбова та Аксарина додається.

Всі інші випадки будуть вирішуватися в кожному індивідуальному випадку окремо.

Робота здається на перевірку викладачем в електронному вигляді. Всі роботи виконуються в системі Компас V15 sp0. Роботи виконані в інших версіях перевірятися не будуть.

Роботи для перевірки присилати запакованими в архів rar на e-mail: Caleria_2004@mail.ru

Викладач: Колесник Наталя Леонідівна Тривимірні моделі будуть провірені тільки при наявності електронного

завдання в цьому архіві.

Всю необхідну інформацію до виконання робіт та як працювати з системою Компас можливо взяти з пособія по Компас, яке додається та в «Азбуке Компас», яку можна знайти в меню «Справка» при завантажені будь-якої версії Компас.

Пособія, варіанти завдання «Вилка», приклад виконання креслення «Вилка»,

альбоми креслень загального вида для деталювання складального креслення авторів:

Боголюбов та Аксарин, а також довідкові матеріали для деталювання складального креслення наведені в архіві «КГ_доп_материалы.rar»

Соседние файлы в папке АТР_бак_2_курс_Компьютерная_графика