Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Kuznetsov_E_N_Rassmotrenie_del_o_prisuzhdenii_kompensatsii_za_narushe

.rtf
Скачиваний:
8
Добавлен:
24.07.2017
Размер:
130.57 Кб
Скачать

References

Artebiakina N.A. Zaiaviteli i drugie zainteresovannye litsa po delam o prisuzhdenii kompensatsii za narushenie prava na sudoproizvodstvo v razumnyi srok ili prava na ispolnenie sudebnogo postanovleniia v razumnyi srok [Claimants and Other Interested Parties in Cases on Award of Compensation for Violation of the Right to Trial within a Reasonable Time or the Right to Execution of the Judgment within a Reasonable Time]. Vestnik Permskogo universiteta. Iuridicheskie nauki = Bulletin of the University of Perm. Jurisprudence science, 2012, vol. 1 (In Russian).

Borisov A.N. Kommentarii k Federalnomu zakonu ot 30 aprelia 2010 g. N 68-FZ "O kompensatsii za narushenie prava na sudoproizvodstvo v razumnyi srok ili prava na ispolnenie sudebnogo akta v razumnyi srok" (postateinyi) [Commentary to the Federal Law of April 30, 2010 No. 68-FZ "On the Compensation for Violation of the Right to Trial within a Reasonable Time or the Right to Execution of the Judicial Act within a Reasonable Time" (Itemized)]. Moscow, 2011 (In Russian).

Isaeva E.V. Protsessual'nye sroki v grazhdanskom i arbitrazhnom protsesse: Uchebno-prakticheskoe posobie [Procedural Period in Civil and Arbitration Procedure: Teaching Practical Manual]. System "ConsultantPlus" (In Russian).

КонсультантПлюс надежная правовая поддержка

www.consultant.ru

Страница из

Соседние файлы в предмете Уголовно-процессуальное право