Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
CONTR_mizhnar_econ_vibir.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
164.35 Кб
Скачать

Порядок поточного та підсумкового оцінювання знань студентів з дисципліни “міжнародна економіка” для спеціальності 6402 (вибіркова)

1. Оцінювання знань студентів здійснюється за 100-бальною системою з наступним переведенням у традиційну 4-бальну систему (оцінка незадовільно" менше 60 балів; оцінка "задовільно" 60-69 балів; оцінка "добре" 70-89 балів; оцінка "відмінно" 90-100 балів) та систему оцінювання за шкалою ECTS.

2. Об'єктом оцінювання поточного контролю знань студентів денної та вечірньої форм навчання є: систематичність та активність роботи протягом семестру над вивченням програмного матеріалу дисципліни; рівень виконання модульних завдань та завдань для самостійного опрацювання (рис. 1).

2.1. Систематичність та активність роботи студента протягом семестру оцінюється за максимальною оцінкою 20 балів із 60, якими оцінюється вся робота, винесена на поточний контроль.

Вона базується на оцінюванні активності та рівня знань студентів при обговоренні питань семінарських занять, проблемних ситуацій, виконанні тестових та розрахункових завдань. Шкала оцінювання становить: 0, 3, 4, 5 балів. Даний вид контролю передбачає отримання студентом не менше 4 (чотирьох) позитивних оцінок «відмінно», «добре» або «задовільно» протягом семестру.

2.2. При контролі виконання завдань для самостійного опрацювання оцінці підлягає підготовка розрахункових завдань, проблемних ситуацій, презентацій тощо.

Отримання необхідних балів для складання диференційованого заліку передбачає виконання студентом наступних видів завдань:

1) виконати 5 (п’ять) розрахункових завдань, кожне з яких може бути оцінено у 0, 2, 3 або 4 бали (максимум 20 балів);

2) опрацювати 2 (дві) проблемні ситуації, оцінка за які може становити 0, 6, 8 або 10 балів за кожне завдання (максимум 20 балів);

2.3. Серед вибіркових завдань студенту запропоновано підготувати та презентувати аналітичний звіт, есе, здійснити огляд літературних джерел або зробити інший вид аналітичного завдання за погодженням із викладачем. Оцінка за такий вид роботи становить 0,6,8 або 10 балів максимум.

Наступний вид вибіркових завдань - реферування аналітичних звітів, наукової та навчальної літератури іноземною мовою. Тематика робіт узгоджується із викладачем і передбачає отримання студентом 0,6,8,10 балів максимум.

Студенти, які беруть активну участь у роботі студентського наукового товариства факультету МЕіМ, представляють свої наукові роботи на конференціях та конкурсах, симпозіумах, круглих столах, друкують тези у наукових виданнях, можуть додатково отримати 10 балів, які додаються до загальної оцінки поточної успішності.

Студент може обрати лише два види завдань із запропонованих на вибір і в підсумку отримати максимально не більше 20 балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]