Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Реферат_разок.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
14.11.2018
Размер:
695.3 Кб
Скачать

8. Графічний дизайн

Незважаючи на гадану схожість назв, веб дизайн і графічний дизайн - це різні напрямки в дизайні. Web-дизайн застосовується для відображення інформації на сайтах, він повинен бути таким, щоб створити оригінальний образ сайту і забезпечити зручну навігацію і швидке завантаження сторінок при поганих каналах зв'язку.

Графічний дизайн, в принципі, включає в себе і веб дизайн, але основна його застосування - це створення барвистою друкованої продукції, несучої як інформативну, так і емоційне навантаження .Правильный графічний дизайн - це конструювання сприйняття спостерігачем переданої інформації. Це може бути інформація про те, як можна з більшою користю застосувати товар, або вітальна листівка, яка працює на формування іміджу компанії і управляє емоційним відгуком адресата. У деяких випадках графічний дизайн створюється тільки для того, щоб вплинути на перше враження про компанію. Графічний дизайн - це і ілюстрації, які здатні зробити оригінальним будь-який буклет, каталог компанії, замінивши стандартні шаблонні фотографії барвистими унікальними зображеннями.

Графічний дизайн — це візуально-інформативна продукція, що несе емоційне навантаження, направлена на залучення уваги, активне сприйняття і запам'ятовування аудиторією того, що зображається. І, найголовніше, продукт графічного дизайну, в сукупності з правильною рекламною ідеєю, стимулює потенційних споживачів зробити вибір на користь Вашої компанії.

Початковим етапом в створенні реклами є заповнення бриф-опитувальника замовником, при цьому, маркетологи ретельно розробляють рекламну стратегію, аналізують інформацію і задають загальний рекламний засновок дизайнерам. Завдання останніх – втілити ці цілі в оригінальному образі, донести всі переваги рекламованих товарів/послуг до кінцевого споживача.

В процесі створення реклами, наші дизайнери ретельно відбирають кожен графічний елемент, здійснюють грамотний підбір шрифту і колірної гамми і, згодом, втілюють все це в яскраву і ефективну рекламну ідею.

9. Рестайлінг і редизайн

Дизайн періодично доводиться змінювати. Ці зміни можуть бути як невеликими, так і глобальними.

Пов'язано це, в першу чергу з тим, що змінюється сама компанія, додаються нові види діяльності, розширюється лінійка продуктів.

Виробникові завжди хочеться вмістити нові пропозиції в рамки усталеною дизайн-концепції, особливо якщо це досить відома (народна) торгова марка або відомий бренд.

Звичайно, для цього необхідно внести незначні зміни в концепцію оформлення знака або упаковки (додавання нових написів, зміна шрифту існуючих, незначна корекція колірної гами, введення нової групи зображень і т.п.).

Незважаючи на це, рестайлінг є досить складним процесом, так як спрямований на поліпшення вже створених візуальних елементів, що накладає жорсткі обмеження на роботу дизайнера.

Редизайн передбачає більш масштабні зміни і часто передує процеси ребрендингу компанії і її товарів.

Список використаних джерел

  1. Дизайн проект квартир, дизайн інтер'єру: http://www.ask-signal.ru/design.html

  2. http://www.archstudioka.ru/292.html

  3. http://www.kiryushkin.ru/

  4. http://uk.wikipedia.org/

  5. http://www.remont-kvartiri.ru/diz-apartments.htm

  6. http://www.remar.ru/rubric.php?id=36