Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ДС Закрійник.doc
Скачиваний:
109
Добавлен:
19.11.2018
Размер:
2.73 Mб
Скачать

Тема 1. Особливості конструювання сучасних поясних виробів

Види та форми сучасних спідниць, їх характеристика. Вихідні дані для конструювання. Конструювання прямої, конічних та кльошових спідниць. Спідниці в склади, спідниці-брюки. Моделювання сучасних спідниць

Види та форми сучасних брюк. Вихідні дані для конструювання. Конструювання жіночих брюк різних форм, прийоми їх технічного моделювання.

Лабораторно-практична робота 1

Виконання вправ з побудови креслень деталей спідниць різних форм та конструкцій, їх технічного моделювання . Охорона праці при виконанні робіт.

Лабораторно-практична робота 2

Виконання вправ з побудови креслень деталей спідниць-брюк різних форм та конструкцій, їх технічного моделювання. Охорона праці при виконанні робіт.

Лабораторно-практична робота 3

Виконання вправ з побудови креслень деталей жіночих брюк різних форм та конструкцій, їх технічного моделювання. Охорона праці при виконанні робіт.

Тема 2. Конструювання сучасного жіночого одягу з ушивним рукавом

Види та форми жіночого сучасного одягу з ушивними рукавами. Вихідні дані для конструювання. Вибір прибавок, їх розрахунок залежно від фасону виробу, силуету і виду матеріалів. Особливості конструювання сучасного жіночого легкого одягу з ушивними рукавами. Особливості конструювання сучасного жіночого верхнього одягу з ушивними рукавами. Прийоми технічного моделювання виробів. Підбір фасону відповідно до фігури замовника і виду матеріалів.

Лабораторно-практична робота 4

Виконання вправ з побудови креслень деталей сучасного жіночого легкого одягу з ушивними рукавами. Технічне моделювання виробів. Безпека праці при виконанні робіт.

Лабораторно-практична робота 5

Виконання вправ з побудови креслень деталей сучасного жіночого верхнього одягу з ушивними рукавами. Технічне моделювання виробів. Безпека праці при виконанні робіт.

Тема 3. Конструювання сучасного жіночого одягу різних покроїв та різного призначення

Популярні покрої сучасного жіночого одягу, їх характеристика. Особливості конструювання жіночого одягу покрою реглан та його різновидів. Особливості конструювання сучасного жіночого одягу з суцільновикроєними рукавами. Особливості конструювання жіночого одягу комбінованого покрою, конструювання комірів різних фасонів.

Лабораторно-практична робота 6

Виконання вправ з конструювання сучасного жіночого одягу покрою реглан. Технічне моделювання виробів. Безпека праці при виконанні робіт .

Лабораторно-практична робота 7

Виконання вправ з конструювання сучасного жіночого одягу з суцільновикроєним рукавом. Технічне моделювання виробів. Безпека праці при виконанні робіт.

Лабораторно-практична робота 8

Виконання вправ з конструювання сучасного жіночого одягу комбінованого покрою та комірів різних фасонів. Технічне моделювання жіночого одягу комбінованого покрою. Безпека праці при виконанні робіт.

Тема 4. Особливості конструювання сучасних чоловічих брюк

Види і конструкції сучасних чоловічих брюк. Вихідні дані для конструювання. Особливості конструювання сучасних чоловічих брюк різних форм.

Лабораторно-практична робота 9

Виконання вправ з побудови креслень деталей чоловічих брюк різних форм. Моделювання виробів. Безпека праці при виконанні робіт.