Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
METOD_KURS_osnov_ekon_nauk.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.12.2018
Размер:
100.86 Кб
Скачать

Тема: «Сутність економічного мислення»

Вступ

1. Економічна свідомість.

2. Економічне мислення – форма прояву економічної свідомості.

3. економічне мислення як пізнання сутності економічних процесів та їхніх закономірностей.

Висновки.

Список літератури.

3. Зміст, структура й обсяг курсової роботи

Робота повинна мати чітку і логічну структуру з відповідними складовими елементами. Традиційно курсова робота складається зі вступу, основної частини та висновків.

У вступі розкривають актуальність теми, розкривається її значення з посиланням на літературні джерела, визначають мету і задачі дослідження, що вимагають вирішення, вказуються методи дослідження.

Основна частина роботи передбачає глибоке і всебічне висвітлення головних проблем теми. Вона поділяється на ряд розділів. Перший з них присвячується дослідженню теоретико-методологічних аспектів теми, а інші – питанням аналізу досліджуваної проблеми, обґрунтуванню пропозицій та висновків щодо їх вирішення. При цьому важливо показати як висвітлюється дана проблема в економічній літературі, викласти різні точки зору і докладно проаналізувати їх.

У висновках необхідно стисло підсумувати результати досліджуваної проблеми, зробити теоретичні висновки і практичні рекомендації, виходячи зі змісту роботи.

Обсяг курсової роботи – 25-35 сторінок стандартного формату. Приблизний обсяг структурних складових тексту курсової роботи: вступ – 2-3 сторінок, основна частина – 22-30 сторінок, висновки – 2-3 стор.

4. Оформлення та захист курсової роботи

Курсова робота пишеться українською мовою. Вона повинна бути правильно оформлена. Текст роботи повинен розміщуватися на одній сторінці аркуша паперу, з полями не менше як 30 мм зліва, 10 мм – справа, 15 мм – вгорі, 20 мм – знизу. Роботу комплектують у такому порядку: титульна сторінка, зміст, вступ, розділи основної частини, висновки, список літератури, додатки (в разі необхідності).

Зразок титульної сторінки подається:

Міністерство освіти і науки України

Державний вищий навчальний заклад

«Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»

Кафедра політичної економії обліково-економічних факультетів

Курсова робота

на тему: «Сутність економічного мислення»

Студента І курсу,

2 групи, спеціальності 6503

факультету ____________

Науковий керівник

доц. ………………

Київ – 2010

Нумерація сторінок має бути наскрізною: номер сторінки проставляють арабськими цифрами у правому верхньому кутку, крім титульної сторінки.

У курсовій роботі потрібно використовувати таблиці та інші ілюстративні матеріали: схеми, діаграми, графіки тощо. Кожна таблиця повинна мати заголовок, який відображає її зміст. Над заголовком таблиці пишуть: “Таблиця” та її порядковий номер у розділі. Наприклад: Таблиця 1.1. – перша таблиця першого розділу. Ілюстративний матеріал (схеми, діаграми, графіки тощо) оформляється таким чином: знизу під ілюстрацією з великої букви пишеться “Рис.” і проставляється його номер. Наприклад: Рис. 1.1 – перший рисунок першого розділу.

У тексті обов’язково мають бути посилання на джерела, з яких були запозичені цитати, цифрова інформація, що наводяться в курсовій роботі. Посилання на джерела рекомендується здійснювати за допомогою квадратних дужок, в яких проставляється порядковий номер джерела зі списку використаної літератури та відповідна сторінка. Наприклад: [8, с.12].

Курсова робота може бути написана від руки або надрукована.

У списку літератури слід вказати: для книг – прізвище та ініціали автора (авторів), назву книги, місто, видавництво, рік видання, номера сторінок; для статей – прізвище та ініціали автора (авторів), назву статті, назву журналу, його номер і рік видання, номери сторінок, у межах яких надрукована стаття.

В кінці роботи потрібно поставити підпис, вказати дату виконання роботи.

Курсова робота має бути зброшурована і подана на кафедру в установлений термін. Вона попередньо розглядається науковим керівником, який у своєму відгуку приймає рішення про її допущення до захисту. Відповідальність за несвоєчасне виконання роботи та її якість несе студент.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]