Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ministerstvo_osviti_i_nauki.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.12.2018
Размер:
56.53 Кб
Скачать

Оголошення

04.10.2006 о 15 год. ЗО хв. у кабінеті українознавства Інституту економіки і права (аудиторія 215) відбудеться засідання літературного гуртка.

Запрошуються всі студенти, яким не байдужа доля української мови.

 

Староста гуртка                                       К.Б. Олійник

Запрошення на вечірку

ДОРОГА Галина Володимирівна Рарок!

Запрошую тебе на вечірку, присвячену

святкуванні дня міста,

Яка відбудеться 20.11.11о 17.20 годині

на галявині біля мого будинку за адресою

вул. Клима Савури будинок 24

Вечірка буде проходити на вулиці (багаття, шашлики, салати, сік, комарі), тому одягнися по погоді.

Рекомендаційний лист Нечипоренко Никифору Калістратовичу

Даним листом підтверджую, що Нечипоренко Никифір Калістратович проходив стажування у відділі перестрахування ПрАТ «Страхова компанія «Альбатрос» з 01 червня по 31 липня 2011 року. За час стажування Никифір зарекомендував себе позитивно. У його обов’язки входив обздвін страхувальників залучених до страхування у попередніх періодах, з наданням пропозицій укладення договорів страхування на нові періоди, в т.ч. і страхування по нових видах. Никифір швидко освоївся з усіма обов’язками і виконував їх відмінно. Найбільші успіхи Никифір проявив в пропозиціях страхування від нещасних випадків. Никифір не зупинився на досягнутому і проявив інтерес до участі в організації корпоративних тренінгів («Ми зможемо», «Всі вершини наші», «Застрахуймо всіх»), а також проведення співбесід при прийомі на роботу нових співробітників на роботу у відділ. За стилем роботи Никифір схильний до роботи в команді, демонструючи відповідальність і старанність при виконанні даних йому доручень. Він легко входить в контакт з новими людьми, комунікабельний, акуратний і уважний. У цілому можу охарактеризувати Никифора як відмінного працівника і перспективного співробітника.

Начальник відділу перестрахування ПрАТ «Страхова компанія «Альбатрос»    /Н.А. Ганно /

___________________(Назва органу)

 

 

 

Головдержслужбою України спільно з Державним департаментом з питань банкрутства Міністерства економіки України в межах повноважень у Міністерстві економіки України та Державному департаменті з питань банкрутства перевірено інформацію, наведену у зверненні начальника Донецького обласного управління з питань банкрутства ________ від _______ № _______ щодо невідповідності, на її думку, вимогам чинного законодавства про державну службу наказів Міністерства економіки України від _______ № ___ "Про проведення службового розслідування стосовно начальника Донецького обласного управління з питань банкрутства ____________" та від _______ № ___ "Про відсторонення начальника Донецького обласного управління з питань банкрутства _ від виконання повноважень за посадою".

Надсилаємо копію довідки про результати перевірки для відповідного реагування. 

Начальник (в.о. начальника) Управління державної служби Головдержслужби України у ____________________ області

 

П.І.Б.

 

 

Аналіз наукової статті

Стаття поділяється на абзаци, містить 7 абзаців і має назву Знайдено молекулу, що призводить до сліпоти. У ній розглядаються чинники, що впливають на виникнення сліпоти у людей та на основі дослідження робиться узагальнення.

Висловлено погляди автора щодо існування до недавно невідомої молекули, яка може призвести до погіршення зору. Автор звертає особливу увагу на хворобу сліпоти у людей похилого віку, і дає пояснення зростання макулярної дегенерації на території Великої Британії та всього світу. Окремо розглядаються питання, щодо можливості впливу на сліпоту не лише молекули, яку досліджували науковці, а також й інших суспільних чинників, таких як паління та високий тиск. Крім того, у даній статті наводиться пояснення і наслідки виникнення хвороби, яку спричинила молекула DICER1.

Робота поділяється на декілька абзаців, починається з викладення загальної інформації, яка стосувалася дослідження, а закінчується наслідками застосування його на піддослідних – мишах.

У роботі автор торкається таких проблем як хвороба вікової макулярної дегенерації у людей, зокрема зупиняється на статистиці хворих у п’ятдесятирічному віці. Науково порушено питання прогресу цієї хвороби, та пошуку методу її остаточного лікування.

У статті викладено погляд на активність білкової молекули DICER1 у людей, які страждають на сліпоту. Взято до уваги, те її активність знижується при можливому вияві сліпоти на будь-якому рівні у людини будь-якого віку. Автор наводить приклад із журналу Nature, в якому було опубліковане дослідження. Поділяє погляд науковців щодо результатів дослідження і дотримується думки, щодо необхідності негайних дій, які стосуються невідкладного пошуку нових методів лікування сліпоти.

Проте автором були виявлені недоліки дослідження науковців, тому що дискусійним є висновок щодо наслідків спостереження поведінки цієї молекули у гризунів. Це свідчить про те, що на даному етапі науковці не в змозі дійти остаточного висновку щодо способів лікування сліпоти, і потрібно продовжувати наукові дослідження, щоб повністю ліквідувати можливість виникнення сліпоти у людей похилого віку.

На закінчення є підставою стверджувати, що дослідження британських науковців не досконалі й потребують детального вивчення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]