Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОПД_ДКР(заоч)2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.04.2019
Размер:
254.98 Кб
Скачать

20

Міністерство фінансів України

Дніпропетровська державна фінансова академія

ЗАОЧНИЙ факультет

Кафедра податків

Методичні рекомендації та завдання

для домашньої контрольної роботи з дисципліни

“Оподаткування підприємницької діяльності”

для студентів заочної форми навчання, які навчаються

за галуззю знань 0305 “Економіка та підприємництво”

за напрямом підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”

Дніпропетровськ – 2010

Оподаткування підприємницької діяльності”: - Методичні рекомендації та завдання для домашньої контрольної роботи студентів заочної форми навчання, які навчаються з напряму 0501 “Економіка і підприємництво” за спеціальністю 6.050100 “Фінанси”, Дніпропетровськ, ДДФА, 2010. - 19 с.

Автори-укладачі: Александрюк Т.Ю. – старший викладач кафедри податків

Маркова Л.Г. – старший викладач кафедри податків

Відповідальний

за випуск: Дулік Т.О. – к.е.н., доцент, завідувач кафедри податків

Розглянуто та схвалено на

засіданні кафедри податків

Протокол № 2 від 13.09.2010 р.

Методичні рекомендації до контрольної роботи

Контрольна робота з дисципліни “Оподаткування підприємницької діяльності” виконується студентами заочного факультету з метою закріплення, систематизації та виявлення теоретичних знань, практичних навичок з вказаної дисципліни, набутих під час аудиторних занять та самостійної роботи. Практичні завдання розроблено з урахуванням міжпредметних зв’язків з дисципліною „Податкова система”.

Контрольна робота містить одне теоретичне питання (перелік питань наведено нижче) та одне розрахункове завдання, яке має комплексний характер.

Номер теоретичного питання визначається згідно порядкового номеру П.І.Б. студента в списку групи (наприклад, номеру 10 за списком відповідає питання № 10, номеру 14 за списком – питання № 1 і т.д.).

Практичні завдання розроблено в кількості 12 варіантів. Номер варіанта також визначається у відповідності до порядкового номеру П.І.Б. студента в списку групи, тобто, перший за списком – перший варіант, і т.д., після чого нумерація варіантів починається з першого (13-й за списком виконує перший варіант завдання 2 і т.д.).

При виконанні завдань контрольної роботи необхідно спиратися на законодавчу та нормативну базу, а також використовувати додаткову літературу. Перелік основних джерел наведений у кінці завдань контрольної роботи, але можливо використовувати й інші додаткові джерела інформації.

Виконуючи контрольну роботу, слід додержуватись загальних правил: студент повинен вказати варіант завдань контрольної роботи, записати запитання, викласти його зміст чітким, розбірливим почерком або за допомогою комп’ютерної техніки, пронумерувати сторінки, оформити список використаної літератури. Практичне завдання слід виконувати з необхідними поясненнями, без застосування невідомих скорочень.

Варіанти 1, 7, 11

Завдання 1

Дайте письмову відповідь на питання (згідно нижченаведеного переліку).