Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Прогр._практики_МАГІСТРІ-2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
120.32 Кб
Скачать

6. Підведення підсумків практики

Звітування за результатами проводиться перед комісією, яку; призначає завідувач кафедри з числа викладачів, з обов'язковим включенням до комісії керівника практики від кафедри ( наукового керівника дипломної роботи) . За результатами звітування виставляється диференційована оцінка, яка фіксується у заліковій книжці.

Студенту, який не виконав програми практики з поважних причин, може бути надано право проходження практики повторно. Студент, який отримає незадовільну оцінку з практики в комісії, направляється на практику вдруге в період канікул або відраховується з університету.

Критерії оцінки результатів практики:

«Відмінно»

Результати практики оформлені і захищені бездоганно. Характеристика студента позитивна. Повні і точні відповіді на всі запитання членів комісії з програми практики і виконаної роботи.

«Добре»

Несуттєві зауваження щодо змісту і оформлення результатів практики. Характеристика студента позитивна. У відповідях на запитання членів комісії з програми практики студент припускає окремі неточності, хоча загалом має тверді знання.

«Задовільно»

Недбале оформлення результатів практики і щоденника. Мають місце окремі розрахункові та логічні похибки. Характеристика студента в цілому позитивна. При відповідях на запитання членів комісії з практики студент відчуває себе невпевненим, збивається, припускає помилок, не має твердих знань.

«Незадовільно»

Така оцінка виставляється, якщо програма практики не виконана. Характеристика студента з бази практики негативна. На запитання членів комісії студент не дає задовільних відповідей.

Керівник практики інформує адміністрацію університету щодо фактичних термінів початку і закінчення практики, складу груп студентів, які пройшли практику, їх дисципліни на базі практики та інших питань організації і проведення практики.

Додаток 1

Міністерство освіти і науки україни одеський державний економічний університет Кафедра міжнародних економічних відносин

ЗВІТ

про виробничу практику на

(у) _________________________________

(повне найменування підприємства)

студента __________________________________________________________

факультет, курс, група ______________________________________________

спеціальність ______________________________________________________

Керівник від університету

________________________

(посада, ПІБ)

Печатка підприємства

Керівник від підприємства

________________________

( посада, ПІБ)