Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_fdsp.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
357.89 Кб
Скачать

Модуль 2.

Проміжний контроль рівня засвоєння програмного матеріалу, який включений в модуль 2 здійснюється шляхом виконання письмової контрольної роботи. Контрольна робота полягає у вирішенні тестових завдань та/або задач, які охоплюють відповідний програмний матеріал, що включається в теми 5-12.

Оцінювання модульних завдань здійснюється шляхом зменшення максимальної оцінки за один модуль (7 балів) на один бал за суттєву помилку теоретичного чи практичного характеру та/або 0,5 бала за несуттєву.

Критерій оцінки вибіркових форм самостійного контролю

Студент самостійно обирає одну із трьох запропонованих форм самостійної роботи. Пророблена самостійна робота оцінюється, виходячи із максимальної оцінки в 5 балів, яка виставляється за повністю виконане завдання. При частковому виконанні самостійної роботи, остання оцінюється, виходячи із максимальної оцінки, що визначається як частина від 5 балів, пропорційна частині виконаного завдання (наприклад, при виконанні самостійної роботи на 80% (здійснено переклад 8 із 10 сторінок статті, отриманої на самостійне опрацювання) максимальна оцінка складатиме 80%*5=4 бали). У випадку виконання самостійної роботи менш, ніж на половину, така робота не перевіряється і оцінюється в 0 балів.

Самостійна робота підлягає захисту перед викладачем, відповідно до графіку його індивідуального консультування (у поза аудиторний час). Під час захисту оцінюється і повнота виконання роботи (обґрунтовується максимальна оцінка за роботу, але не більше 5 балів) та перевіряється засвоєння студентом опрацьованого матеріалу. Максимальна оцінка підлягає зменшенню на:

- 2,5 бала за невірне передання студентом змісту самостійно опрацьованої статті та ідеї її автора;

- 1,0 бал за неохайне виконання та/або оформлення роботи;

- 0,5 бала за граматичні помилки, відхід від наукового стилю викладення результатів самостійно опрацьованого матеріалу;

- 0,5 бала за кожне із 5 (п’яти) питань, що залишилося без повної відповіді з боку студента;

- 0,5 бала за неадекватне тлумачення студентом термінів та понять, використаних автором у роботі, що самостійно опрацьовувалася студентом.

Формування загальної оцінки за результатами поточного контролю знань студентів

Для формування загальної оцінки за результатами поточного контролю студентів додаються результати оцінювання (1) за практичні та семінарські заняття (2) модульного контролю, (3) вибіркової самостійної роботи (див. Карту самостійної роботи). Отримана оцінка формує загальну оцінку поточного контролю знань студентів у проміжку від 0 до 50 балів із лагом в 0,5 бали. Отримана кількість балів округлюється до цілого числа за математичними правилами.

3. Загальне оцінювання результатів екзаменування (Денна та вечірня форма навчання).

Підсумкове оцінювання знань студентів здійснюється на основі поточного та екзаменаційного контролю за 100 бальною шкалою:

поточний контроль максимум 50 балів,

екзаменаційний контроль максимум 60 балів.

Оцінювання знань студентів за результатами іспиту здійснюється за 60 бальною системою. Отримані на іспиті бали додаються до балів за поточне оцінювання, але максимальна кількість балів не може перевищувати 100 балів.

Загальна оцінка по підсумковому контролю за 100 бальною шкалою переводиться у традиційну 4 бальну систему. До екзаменаційній відомості виставляються підсумки за 100 бальною та 4 бальною системами, у заліковій книжці лише за 5 бальною системою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]