Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_inte_texn_v_bizn.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
184.83 Кб
Скачать

Підсумкове оцінювання знань за результатами поточної успішності

Відповідно до навчального плану семестровий контроль проводиться у формі заліку.

Підсумковий бал за результатами поточного модульної успішності складається із суми балів, які студент отримав на протязі семестру виконання завдань та відповіді на практичних, лабораторних заняттях, виконання завдань для самостійної роботи, виконанням модульних контрольних робіт.

В разі невиконання певних завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, за дозволом декана, скласти їх до останнього заняття.

Підсумковий бал за результатами поточної успішності оформлюється під час останнього заняття відповідного семестру, а на заочній формі навчання - за розкладом екзаменаційно-лабораторних сесій.

Відповідність 100-бальної оцінки традиційної 4-бальної оцінки та шкалі ECTS така:

90 - 100 балів - “зараховано” - A;

80 – 89 балів - “зараховано” - B;

70 - 79 балів - “зараховано” - C;

66 - 69 балів - “зараховано” - D;

60 - 65 балів - “зараховано” - E;

21 – 59 балів - “не зараховано” з можливістю повторного складання заліку - FX;

0 - 20 балів - “не зараховано” з обов’язковим повторним вивчення дисципліни - F.

5. Особливості поточного контролю знань студенті заочної форми навчання

Об'єктом поточного контролю знань студентів заочної форми навчання є домашні індивідуальні завдання, які видаються під час установчої сесії.

Студенти повинні виконати в семестрі три лабораторні роботи за темами:

Тема 3. Сучасні технології та засоби створення корпоративних Інтернет-рішень

Тема 4. Проектування Інтернет-ресурсу

Тема 5. Засоби та технології керування інформаційним контентом Інтернет-ресурів

Під час захисту лабораторної роботи рівень знань оцінюється у 20, 16, 12, 0 балів.

1. 20 балів - коли студент під час захисту лабоpатоpної pоботи дає теоpетично віpні відповіді на запитання, має pозpоблені відповідні документи.

2. 16 балів - коли студент володіє знанням матеpіалу лабоpатоpної pоботи, але ним допущені незначні помилки у відповіді на запитання або у документах.

3. 12 балів – коли студент під час захисту лабораторної роботи демонструє слабке знання матеріалу, або дає невірні відповіді на окремі запитання;

3. 0 балів - коли студент дає непpавильні відповіді на запитання, має помилки у документації.

Самостійно виконані лабораторні роботи перевіряються та оцінюються викладачем у співбесіді зі студентом під час захисту ним своєї роботи.

При контролі виконання завдань для самостійного опрацювання оцінці підлягає самостійне опрацювання окремих питань та виконання самостійної роботи. Протягом семестру виконується одна обов’язкова самостійна робота, яка оцінюється 5 балів та 15 балів за написання та захист реферату. Тематика рефератів доводиться до студентів на початку кожного семестру и оновлюється кожен навчальний рік.

Індивідуальні завдання виконується згідно "Методичних вказівок для самостійної роботи з вивчення дисципліни", видаються безпосередньо студентам під час установчої сесії.

Вибіркове завдання студент може вибрати на власний розсуд з тим, щоб набрати необхідну кількість балів. До них належать них належать пошук (підбір) та огляд літературних джерел. Кожне з цих завдань оцінюється по 5 балів

Написання модульної контрольної роботи проводиться в сесійний період згідно з розкладом.

Модульна контрольна робота містять теоретичні питання і практичні завдання. Контрольні завдання складені з урахуванням вимоги однакової складності для всіх студентів.

Максимальна загальна сума модульної контрольної роботи складає 20 балів.

Підсумковий бал за результатами поточної успішності складається із суми балів, які студент отримав за індивідуальні завдання та виконанням модульних (контрольних) завдань, самостійну роботу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]