Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отчет Алинки, на половину Толика.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
07.07.2019
Размер:
243.71 Кб
Скачать

1.2 Функції апарату управління

Посада працівника

Функції (види діяльності)

Відповідальність і повноваження

1

3

4

Директор

Визначає стратегію на ПАТ «Хмельницькгаз» тактику та політику організації, координує та скеровує діяльність працівників, контролює результати діяльності товариства, приймає рішення щодо розширення та реорганізації підприємства, приймає на роботу та звільняє працівників згідно штатного розпису та відповідно із чинним законодавством, приймає рішення та видає накази щодо діяльності товариства, які є обов'язкові до виконання усіма працівниками тощо

Несе відповідальність перед усім колективом за результати роботи підприємства, використання майна та коштів організації, розвиток та ефективність діяльності, рівень використання наявних ресурсів, співпрацю з органами державної влади тощо

Головний бухгалтер

У його підпорядкуванні функції бухгалтерського обліку, економічного аналізу стану підприємства, формування податкової та статистичної звітності. Крім того він керує процесами планування економічної та фінансове кредитної діяльності, оплати і матеріального стимулювання праці тощо

Відповідає перед директором підприємства за фінансове планування діяльності організації, ведення бухгалтерського, статистичного та управлінського обліку, вчасне формування податкової та статистичної звітності, контролювання фінансових результатів діяльності організації

Головний інженер

Управління процесами ремонту газопроводів для транспортування газу.

Відповідає перед головним інженером за оперативний ремонт газопроводів і діяльність усіх дільниць.

Кожен керівник повинен виконувати конкретні обов’язки так, щоб координувати свою роботу з іншими управлінськими робітниками і виконувати усе, що від нього вимагається.

Функції працівника визначаються його посадовою інструкцією, яка дає чітке уявлення про завдання, обов’язки і права, відповідальність і кваліфікаційні вимоги, що виставляються до певної посади.

Основним керівником є генеральний директор.

Незалежна аудиторська організація подає висновок замовнику перевірки, робить висновки щодо річних звітів і балансів.

Функції (види діяльності) Директора:

Визначає стратегію, тактику та політику організації, координує та скеровує діяльність працівників, контролює результати діяльності товариства, приймає рішення щодо розширення та реорганізації підприємства, приймає на роботу та звільняє працівників згідно штатного розпису та відповідно із чинним законодавством, приймає рішення та видає накази щодо діяльності товариства, які є обов'язкові до виконання усіма працівниками тощо.

Відповідальність і повноваження Директора:

Несе відповідальність перед усім колективом за результати роботи підприємства, використання майна та коштів організації, розвиток та ефективність діяльності, рівень використання наявних ресурсів, співпрацю з органами державної влади тощо.

Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професіями керівників кожного рівня не менше 5 років.

Функції (види діяльності) головного інженера:

Управляє технічною підготовкою виробничо-господарської діяльності, а також основними процесами перевезення.

Відповідальність і повноваження головного інженера:

Відповідає перед директором МП за якість та дотримування графіків здійснення перевезень за усіма маршрутами, стан рухомого складу підприємства та раціональність його використання, виробничий процес.

Функції (види діяльності) бухгалтера:

У його підпорядкуванні функції бухгалтерського обліку, економічного аналізу стану підприємства, формування податкової та статистичної звітності. Крім того він керує процесами планування економічної та фінансове -кредитної діяльності, оплати і матеріального стимулювання праці тощо.

Відповідальність і повноваження бухгалтера:

Відповідає перед директором підприємства за фінансове планування діяльності організації, ведення бухгалтерського, статистичного та управлінського обліку, вчасне формування податкової та статистичної звітності, контролювання фінансових результатів діяльності організації.

Робочий день головного інженера (керівника практики)

9 – обговорення справ на день з іншими працівниками .

9 – робота з базами даних, перевірка документації.

10 – робота з документами по послугам.

11 – телефонні переговори з філіями, вирішення поточних справ.

13 -14 - обідня перерва.

15 – телефонні переговори з споживачами, постачальниками.

16 – вирішення поточних справ, планування справ на наступний день.

18 – закінчення робочого дня .

Робочий день головного інженера спланований максимально ефективно і тому це дозволяє виконувати усі заплановані справи вчасно і повністю. Заплановані справи завжди виконуються на 100 %, не дивлячись ні нащо.

1 Етап. Установлення цілей та місї ПАТ «Хмельницькгаз»

Місія організації охоплює такі напрями, як:

  • Турбота про працівників.

  • Політика зростання та фінансування фірми.

  • Технології, які використовуватимуть у виробництві.

  • Методи виходу і функціонування на ринку.

  • Задоволення потреб споживачів.

  • Поступове вдосконалення технічної та технологічної бази.

  • Отримання максимального прибутку.

Цілі підприємства:

  • Освоєння нових ринків збуту

  • Укладання контракту з газопостачальниками, на великий період.

  • Заключити договір з підприємствами постачальниками, проведення переговорів про зниження ціни на сировину.