Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
хімія.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
135.17 Кб
Скачать

5 Абзац

Земля є з в середньому сонячною відстанню 149,6 мільйонів km запланували в сонячній системі. Ваш діаметр зверху beträgt 12700 km. Вона - хіба 4.6 мільярдів років і єдине знайоме жваве небесне тіло. Земля оточується природним супутником - місяцю. Майбутнє землі тісно прив'язане з майбутнім сонця.

Меркурій є з відмірянням від 4800 km. найдрібніший і також один в середньому сонячної відстані хіба 58 мільйонів km. sonnennächste запланували нашу сонячну систему. Після його величини і хімічного складу він належить до erdähnlichen Planeten. Внаслідок його сонячної близькості можна його від землі з тільки важкого спостерігають. Після винаходу телескопа виявлений Giovanni Battista Zupi, італійський астроном, математиків і священиків ієзуїтського ордену, в тому роки 1639, що показує Меркурій фаз як місяць, і його кругообіг тим самим виявив навколо сонця. Меркурій не має ніякого природного супутника.

Марс, від сонця з виглядає, четверті запланували в нашій сонячній системі і більше зовнішній сусід землі. Він належить до erdähnlichen Planeten. Марс з діаметром від 6800 km як земля є і після Меркурія zweitkleinste приблизно удвічі менше запланували сонячну систему. Внаслідок цього помаранчевий- аж до багровому кольору був він після римського військового бога Марса іменований і часто позначається також як червоні запланували. Він володіє два маленькі, неправильно сформовані місяці: Phobos і Deimos.

Ст. 149 в 4

Viele Jungen und Mädchen wünschen, Kosmonauten zu werden.

Yourij Гагарін erster полетів in Kosmos an Raumschiff Восток der 12 April des 1961 Jahrs.

Er erster durchflog Boden an ihrigem Schiff.

der 12 April unser Land feiert Tag der Raumfahrt.

Erster Frau-kosmonaut ist Valentina Терешкова.

Erster deutscher Kosmonaut war Зігмунд Йенн.

Amerikanische Astronautik Nil Армстронг erster auftrat auf Mond.

Sergej Корольов war bekannter Konstrukteur der Raumschiffe.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]