Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ypravl_rez_mijnarod_biznes.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
396.29 Кб
Скачать

7.2.2. Оцінювання теоретичних знань студентів у формі тестового (модульного) завдання

Оцінювання виконання цього завдання оцінюється в діапазоні від 0 до 20 балів (включно). Кожне питання оцінюється за шкалою 1; 0 балів. Набрані бали зараховуються при підсумковому оцінюванні знань.

7.2.3. Оцінювання теоретичних знань студентів у формі письмового написання відповідей на проблемні питання

Контроль теоретичних знань студентів відбувається шляхом письмового написання відповідей на 2 проблемні питання, які студент особисто обирає з 5 питань, запропонованих у завданні для поточного контролю (завдання формується з вищенаведеного переліку проблемних питань). Студентам надається одна астрономічна година на виконання цього завдання.

Оцінювання виконання цього завдання оцінюється в діапазоні від 0 до 20 балів (включно). Кожне питання оцінюється за шкалою 10; 8; 6; 0 балів. Набрані бали зараховуються при підсумковому оцінюванні знань.

7.2.4. Підсумкове оцінювання знань студентів

Підсумкова оцінка враховує:

  • результат написання аналітичного огляду;

  • результат написання тестового завдання або проблемних питань;

  • результат письмових відповідей на іспиті (див. п. 7.4.).

7.3. Оцінювання знань студентів заочної форми навчання

Максимальна оцінка, яку може отримати студент заочної форми навчання – 20 балів за результатами поточного контролю в залежності від результатів виконання завдань для самостійного опрацювання.

Студент допускається до іспиту із оцінкою від 0 до 20 балів, отриманою ним за результатами поточного контролю.

7.3.1. Написання аналітичного огляду за визначеним проблемним напрямом

Аналітична доповідь має системний характер і може бути оцінена за наступними ознаками цілісності:

  • рівень компетентності магістранта щодо досліджуваної тематики (0; 5);

  • продемонстровані вміння селектування матеріалу та формування авторських суджень та висновків (0; 5);

  • оформлення матеріалу, його структуризація, наявність численних джерел, що були використані автором для аналізу, ілюстрованість та вірогідність висновків (0; 5);

  • вчасне написання та здача завдання, обговорення та захист завдання (0; 5).

Таким чином, результати написання аналітичного огляду оцінюються в діапазоні від 0 до 20 балів (включно). Набрані бали зараховуються при підсумковому оцінюванні знань.

7.3.2. Підсумкове оцінювання знань студентів

Підсумкова оцінка враховує:

  • результат написання аналітичного огляду;

  • результат письмових відповідей на іспиті (див. п. 7.4.).

7.4. Оцінювання знань студентів під час іспиту

Максимальна оцінка, яку може отримати студент вечірньої форми навчання за результатами підсумкового контролю (іспиту) — 60 балів. Екзаменаційні білети містять 6 питань.

Кожен студент вечірньої форми навчання повинен письмо відповісти на питання білету, що складається з трьох теоретичних питань (див. перелік питань, що виносяться на іспит) та трьох дискусійних питань, кожне з яких оцінюється за шкалою від 0 до 10 балів залежно від рівня знань.

Максимальна оцінка, яку може отримати студент заочної форми навчання за результатами підсумкового контролю (іспиту) — 100 балів. Екзаменаційні білети містять 10 питань, кожне з яких оцінюється за шкалою 0; 6; 8; 10 балів.

Кожен студент заочної форми навчання повинен письмо відповісти на питання білету, що складається з семи теоретичних питань (див. перелік питань, що виносяться на іспит) та трьох дискусійних питань, кожне з яких оцінюється за шкалою від 0 до 10 балів залежно від рівня знань.

Дискусійні питання пов’язані із запропонованим кейсом і діяльністю відомої студентам української або міжнародної компанії,

Шкала оцінювання екзаменаційних завдань:

Оцінка за 100-бальною шкалою1

РІВЕНЬ ЗНАНЬ

10

відмінний

8

добрий

6

задовільний

0

незадовільний

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за поточну успішність та за виконання екзаменаційних завдань (за умови, що на екзамені студент набрав не менше 30 балів). Якщо на екзамені студент набрав менше 30 балів, тобто отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Кейс розроблено з урахуванням того, що у студента є належний рівень інформованості щодо практики менеджменту у реально працюючій компанії із власного досвіду роботи, проходження виробничої і переддипломної практики або якимось іншим чином (зокрема, використання засобів масової інформації – газети, спеціалізовані журнали, а також мережа Інтернет). Зазначене зумовлює доцільність індивідуального підходу студентів до вивчення дисципліни та формування у них практичних навичок власної управлінської результативності.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]