Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Modyl_1.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
58.07 Кб
Скачать

5.5. Передпродажне обслуговування авт

Необхідність передпродажного обслуговування авта ґрунтується на тому, що у процесі до- ставлення авт до місця продажу, а також під час зберігання їх, поверхні кузовів та салонів інтенси­вно забруднюються, що веде до порушення деяких регулювань, можуть з'явитись деякі пошко­дження та невеликі несправності. Крім цього, в процесі передпродажної підготовки, необхідно ви­далити з нефарбованих поверхонь кузовів захисний шар та оливи у системах та агрегатах; необ­хідно перевірити стан агрегатів, систем та вузлів у першу чергу тих, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху.

Необхідно ретельно перевірити супровідну технічну документацію, комплектуючі вироби та приналежності. Передпродажне обслуговування нових авт повинне виконуватись у повній від­повідності до галузевого документу «Допродажна підготовка легкових авт». Роботи з допродажної підготовки нових авт повинні організовуватись за рахунок заводу-виробника авта, що відповідним чином, документально оформляється між заводом-виробником та відповідними організаціями, які закуповують авта з метою подальшого продажу в Україні.

Трудомісткість проведення передпродажного обслуговування складає показник у межах З.. .4 люд-год у залежності від моделі авта.

Після проведення допродажної підготовки необхідно відповідним чином заповнити сервіс­ну книжку обслуговуємого авта. Без цих записів авто, безумовно, не підлягає продажу.

Якщо на території СТО є магазин з продажу авт, то необхідно організувати дільниці перед­продажної підготовки.

Якщо у процесі допродажної підготовки будуть визначені якісь несправності, то їх необ­хідно усунути на відповідних дільницях СТО.

4. Основи технологічного проектування сто

Для розрахунку виробничої програми для кожної дільниці, річний обсяг робіт з ТО і ремон­ту, значення якого розраховане вище, розподіляється за видами робіт у відповідності до таблиці 5.1, наведеної нижче.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]