Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тренувальні вправи 3 курс.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
1.22 Mб
Скачать

Завдання до тексту:

  1. Вставте пропущені букви у словах першого абзацу.

  2. Виберіть та вставте запропоновані у дужках слова у другому абзаці.

  3. Виберіть правильну граматичну форму, запропоновану в дужках у третьому абзаці.

  4. Оберіть правильний переклад речень з англійської на українську.

16. Cognitive activity is a realization of the need for a search of - knowledge and learning new information, where the child is actively involved in all of the shows themselves.

A - Пізнавальна активність є реалізацією потреби у вигляді пошукової діяльності – пізнання і засвоєння нової інформації, де дитина бере активну участь у всьому, показує себе в діяльності.

B - Пізнавальна активність є реалізацією потреби у вигляді пошукової діяльності – пізнання і засвоєння нової інформації, де дитина спостерігає за всім, навчається.

C – Пошукова діяльність є реалізацією потреби у вигляді пізнавальної активності – пізнання і засвоєння нової інформації, де дитина бере активну участь у всьому, показує себе в діяльності.

D - Пізнавальна активність є реалізацією потреби у ігровій діяльності – пізнання і засвоєння нової інформації, де дитина бере активну участь у всьому, показує себе в діяльності.

17. Typically, cognitive activity considered together in close association with such a thing as independence.

А - Як правило, пізнавальну активність розглядають разом у тісному зв’язку з таким поняттям, як спостережливість .

B - Як правило, розвиток дитини розглядають разом у тісному зв’язку з таким поняттям, як рухливість.

C - Як правило, пізнавальну активність розглядають разом у тісному зв’язку з такими поняттями, як рухливість і спостережливість.

D - Як правило, пізнавальну активність розглядають разом у тісному зв’язку з таким поняттям, як самостійність.

18. The development of self-knowledge of the child, who is also an integral part of children's creativity, business complex and requires knowledge of children's individuality

А - Розвиток самостійного пізнання дитини, який теж є невід’ємною частиною дитячої психології, справа складна й вимагає знання дитячої індивідуальності.

B - Розвиток самостійного пізнання дитини, який теж є невід’ємною частиною розумового розвитку, справа складна й вимагає знання дитячої індивідуальності.

C - Розвиток самостійного пізнання дитини, який теж є невід’ємною частиною дитячої творчості, справа складна й вимагає знання дитячої індивідуальності.

D - Розвиток пізнання дитини, який не є невід’ємною частиною дитячої творчості, справа досить легка й не вимагає знання дитячої індивідуальності.

19. This concerns mainly the proper psychological environment, availability of appropriate materials for creative activities, which should always be available to the child.

A - Насамперед, це стосується належного психологічного оточення, наявність необхідних для творчої діяльності матеріалів, що завжди мають бути доступними для дитини.

B - Насамперед, це не стосується належного психологічного оточення, наявність необхідних для творчої діяльності матеріалів, що завжди мають бути доступними для дитини.

C - Насамперед, це стосується належного матеріального оточення, наявність необхідних для творчої діяльності матеріалів, що завжди мають бути доступними для дитини.

D - Насамперед, це стосується належного психологічного оточення, наявність необхідних для фізичної діяльності предметів, що завжди мають бути доступними для дитини.

20. Later the child will be interested in the process of creation, first in that kind of activity that she likes the most, and then - in all the typical preschool activities.

A - Пізніше дитина зацікавиться процесом творчості спочатку в тому виді діяльності, який їй запропонує вихователь, а потім – в усіх притаманних дошкільникам видах діяльності.

B - Пізніше дитина зацікавиться процесом творчості спочатку в тому виді діяльності, який їй подобається найбільше, а потім – в усіх притаманних дошкільникам видах діяльності.

C - Пізніше дитина не зацікавиться процесом творчості в тому виді діяльності, який їй не подобається найбільше, а потім – і в усіх притаманних дошкільникам видах діяльності.

D - Пізніше дитина зацікавиться процесом творчості спочатку в тому виді діяльності, який їй подобається найбільше, а потім – в усіх притаманних студентам видах діяльності.