Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Konyaki_TAVRIYa.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
181.53 Кб
Скачать
  1. Конкурентоспроможна модель брендингу

Cтавленняпредставниківцільовоїаудиторії до товаріввиробника.Наступний спектр завдань, якінеобхідновирішити для найбільшефективногобрендингу, полягає у виявленніставленняспоживачів до наявногоіміджу бренду і впізнаваностісередцільовоїаудиторії. Успішнареалізаціяцихзавдань дозволить оптимізуватистратегіюпозиціонування бренду на ринку. Тут необхідноорієнтуватисянатакіаспекти, як:

  • відмінніатрибути бренду,

  • сприйняття бренду споживачамив конкурентному середовищі,

  • конкуретніпереваги бренду,

  • впізнаваність бренду споживачамив конкурентному середовищі,

  • ступіньдовіриспоживачівдо бренду,

  • рівеньлояльностідобренду.

Важливе місце в брендингу посідає айдентика, у випадку коньячної продукції це упаковка. Коробка, пляшка та етикетка повинні бути стильні, мати хороший европейський дизайн

  • Наявність коркової пробки;

  • Наявність інформаційно насиченої етикетки;

  • Розробка оригінальної пляшки;

  • Інформація про винагороди(зірочки,медалі).

  1. Методи та інструментипросування, вибірмедіа-каналів

Місіяпродажів– структуризуватиторговіоб'єкти з позиційкласу коньяку.

Місія продажів - структурізувати торгові об’єкти з позицій класу коньяку.

Коньяки ТМ "Таврія" - Коньяки ТМ «Таврія» добре відомі любителям цього напою як коньяки винятково високої якості. Серед цієї групи коньяків можна виділити коньяки «Борисфен» і «Каховський», заслужено визнані споживачем і отримали лояльність постійних любителів коньяків ТМ «Таврія».

Лінійкаконьяків ТМ «Георгіївський» створена для людей, сильних духом, представниківтиповочоловічихпрофесій. У лінійціпредставлені коньяк ГеоргіївськийVS, VSOPГеоргіївський, Георгіївський Кавалер XO.

Колекційні коньяки ТМ "Таврія" - ексклюзивна лінійка колекційних коньяків, з любов'ю створена таврійськими майстрами для справжніх шанувальників цього благородного напою. Ці коньяки, як символ бездоганного смаку, створені для впевнених і успішних людей, здатнихоцінитисправжнюякість.

ДІМ марочнихконьяків «ТАВРІЯ» представляєновупродукцію

ТАВРІЯ ПРЕМІУМ

Коньяки ТМ «ALeXX» - перші в Україну коньяки в стилі ф'южн. ТМ AleXX - творіння, створене шляхом ретельного підбору благородних французьких та витриманих таврійських коньячних спиртів. В результатіцейнапійвідрізняєтьсявідтрадиційнихконьяківприблизно так, як відрізняєтьсяпоколінняXXIстоліттявідпопередніх.

Коньяки ТМ "Жатон" - торгова марка "Жатон" (Jatone) створена як данинапам'ятіфранцузько-швейцарськимколоністам, які в 1889 році почали перетворювати край піщаних бурь в центр виноградарства і названий на честь одного з них - Жана Жатон. Дебют коньяківвідбувся на дегустаційномуконкурсі ПродЕкспо-2011 і відзначенийдвомаЗолотими медалями цього конкурсу.

Закон України про реклами алкогольних виробів

З 1 січня 2010 року набуличинностіположення закону, щозабороняють рекламу алкогольнихнапоїв і тютюновихвиробіввдрукованихзасобахмасовоїінформації. Відтоді в усіхдрукованихзасобахмасовоїінформації, крімспеціалізованихвидань (крімвиданьХоРеКа), забороняється реклама алкогольнихнапоїв.

Преса - вибірвидань

  • Salespromotion– стимулювання консультантів і підтримка продукції в місцях продажу (розробка корпоративних ПОС-матеріалів, промо-акції в місцях продажу, кваліфіковані консультанти в брендованій формі).

  • Директ-маркетинг – доцільно використовувати при зверненні до оптових покуців, таких як ресторани, кафе, посередники, дистриб’ютори.

  • ПР – дуже важливий інструмент в зв’язку з забороною на рекламу. Ряд ПР статтей у спеціалізованих віданнях, ПР заходів, та репортажів з виробництва що будуть висвітлювати позитивні сторони ТМ, формувати її імідж та лояльність.

  • Кіно – продакт-плейсмент в українських фільмах. При виборі правильного фільму та персонажу який буде споживати напій, формується відношення до ТМ, культура споживання.

  • Ресторани– за допомогою ДМ стимулює керівництво ресторанів розміщувати наш напій на пріоритетних позиціях в меню, коньяк в подарунок при замовленні на певну суму тощо.

  • Спонсорство – тип та напрям спонсорства в залежності від бренду. Більш дорогі коньяки можуть бути спонсорами закритих вечірок, показів мод, концертів тощо.

Інші – спонсори фестивалей

  • Спеціальні заходи– організація закритих заходів, презентацій. ПР заходів, можливо разом з елітними супутніми товарами, тютюном...

Рекомендації:

  1. Детально вивчити цільову аудиторію, для того щоб правильно розробити цінову та комунікаційну політику.

  2. Розгорнути масштабну рекламну кампанію, для того, щоб забезпечити впізнаваність бренду, сформувати лояльність покупців, збільшити обсяги збуту тощо.

  3. Дослідити сильні та слабкі сторони конкурентів, перейняти досвід.

  4. оПРоРооРозвинути власну систему дистрибуції за допомогою відкриття своїх магазинів.

  5. Детально вивчити характеристики іноземних ринків та поведінку споживачів цих країн, щоб забезпечити правильне розуміння позиціонування концепції бренду коньяку.

  6. Використовувати найефективніші канали комунікацій.

  7. Розширити спонсорську та благодійну діяльність

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]