Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тренінгове завдання 17.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
38.34 Кб
Скачать

I. Загальні положення

1. Керівник із збуту належить до професійної групи "Професіонали".

2. Призначення на посаду керівника із збуту та звільнення з неї здійснюється наказом керівника підприємства за поданням ____________________ з дотриманням вимог Кодексу законів про працю України та чинного законодавства про працю.

3. Керівник із збуту підпорядковується безпосередньо ________________.

4. ______________________________________________________________

____________________________________________________________________.

II. Завдання та обов'язки

Керівник із збуту:

1. Бере участь у підготовці проектів перспективних та поточних планів виробництва і реалізації продукції в натуральному і вартісному вираженні.

2. Виконує роботу із забезпечення замовлень на продукцію, яку випускає підприємство, укладання договорів на її поставку, складає заявки, зведені відомості замовлень і номенклатурні плани поставок.

3. Розроблює нормативи запасів готової продукції і контролює відповідність рівня запасів щодо обсягу і номенклатури встановленим нормативам.

4. Приймає і веде облік нарядів, замовлень і специфікацій, які подають споживачі (замовники), перевіряє відповідність обсягів і номенклатури замовленої продукції планам виробництва, а також договорам, чинним стандартам, технічним умовам та іншим нормативним документам.

5. Бере участь у розробленні і впровадженні стандартів підприємства з організації збереження, збуту і транспортування готової продукції, а також заходів щодо додержання режиму економії.

6. Здійснює контроль за виконанням підрозділами підприємства замовлень, додержанням установлених строків поставок, номенклатури, комплектності і якості продукції, яка реалізується за договірними зобов'язаннями.

7. Вживає заходів щодо забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану продукцію.

8. Визначає потребу в різних транспортних засобах, механізованих вантажних пристроях і робочій силі для своєчасного відвантаження готової продукції.

9. Оформляє транспортні, розрахункові і платіжні документи.

10. Готує необхідні довідки, розрахунки, обгрунтування та інші матеріали для оформлення договорів із замовниками, готує відповіді на претензії споживачів, які надійшли, а також претензії до постачальників у разі порушення ними умов укладених договорів.

11. Контролює додержання правил збереження і підготовки готової продукції до відправлення споживачам (замовникам).

12. Веде оперативний облік відвантаження продукції, виконання договорів і замовлень, залишків нереалізованої продукції, складає звітність про виконання плану реалізації.

13. Виконує окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.

14._____________________________________________________________

____________________________________________________________________.

III. Права

Керівник із збуту має право:

1. Ознайомлюватися з проектами рішень керівництва підприємства, що стосуються його діяльності.

2. Вносити на розгляд керівництва підприємства пропозиції по вдосконаленню роботи, пов'язаної з обов'язками, що передбачені цією посадовою інструкцією.

3. В межах своєї компетенції повідомляти безпосередньому керівнику про всі виявлені недоліки в діяльності підприємства (структурного підрозділу, окремих працівників) та вносити пропозиції щодо їх усунення.

4. Вимагати та отримувати особисто або за дорученням безпосереднього керівника у керівників структурних підрозділів та фахівців інформацію та документи, необхідні для виконання його посадових обов'язків.

5. Залучати фахівців усіх структурних підрозділів до виконання покладених на нього завдань.

6. Вимагати від керівництва підприємства сприяння у виконанні обов'язків, передбачених цією посадовою інструкцією.

7.______________________________________________________________

____________________________________________________________________.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]