Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KURSOVA_в2.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
173.06 Кб
Скачать

6. 3. Графічний матеріал.

6.3.1. Ілюстрації

Якість ілюстрацій повинна забезпечувати їх чітке відтворення (електрографічне копіювання, мікрофільмування). Ілюстрації повинні бути виконані - чорнилом, тушшю або пастою чорного кольору на білому непрозо­рому папері; в графічному редакторі на комп’ютері та роздруковані на монохромному або кольоровому лазерному принтері.

Ілюстрації повинні мати назву, яку розміщують після номера ілюстрації. При необхідності ілюстрації доповнюють пояснювальними даними (підрисунковий текст).

6.3.2. Ескізи.

Ескізи виконуються графітовими простим та кольоровими олівцями від руки на білому непрозорому папері.

Ескізи повинні мати назву, яку розміщують після номера ескізу. При необхідності ескізи доповнюють пояснювальними даними (підрисунковий текст).

6.3.3. Експозиційний матеріал.

Експозиційний матеріал друкується на кольоровому принтері, бажано лазерному чи фотопринтері, на матовому фотопапері формату А4 та А3 щільністю не менше 100 г/м, бажано 120-140 г/м. При необхідності експозиційний матеріал можна компонувати по декілька на одному листі.

Експозиційний матеріал повинен мати назву, яку розміщують після номера. При необхідності експозиційний матеріал доповнюють пояснювальними даними (підрисунковий текст).

6.4. Таблиці

Цифровий матеріал, як правило, повинен оформлятися у вигляді таб­лиць.

Приклад побудови таблиці:

Таблиця (номер) –

Назва таблиці

Головка

Заголовки граф

Рядки

Підзаголовки граф

Боковик (заголовки рядків)

Графи(колонки)

Кожна таблиця повинна мати назву, яку розміщують над таблицею і друкують симетрично до тексту. Назву і слово «Таблиця» починають з великої літери. Назву не підкреслюють.

Заголовки граф повинні починатися з великих літер, підзаголовки - з маленьких, якщо вони складають одне речення із заголовком, і з великих, якщо вони є самостійними. Висота рядків повинна бути не меншою 8 мм. Графу з порядковими номерами рядків до таблиці включати не треба.

6. 5. Посилання

При написанні дипломної роботи студент повинен давати посилання на джерела, матеріали з яких наводяться в дипломній роботі, або на ідеях і висновках яких розроблюються проблеми, задачі, питання, вивченню яких при­свячена курсова робота.

Якщо використовують відомості, матеріали з монографій, оглядових статей, інших джерел з великою кількістю сторінок, тоді в посиланні необхідно точно вказати номери сторінок, на які дано посилання в курсовій роботі. Посилання в тексті курсової роботи на джерела слід зазначати порядко­вим номером за переліком джерел, виділивши двома квадратними дужками, зі вказівкою через двокрапку сторінок, наприклад, «. . у праці [15:7 -10]. . .».

Посилання на ілюстрації курсової роботи вказують порядковим номером ілюстрації, наприклад, «рис. 1.2».

На всі таблиці курсової роботи повинні бути посилання в тексті, при цьому слово «таблиця» в тексті пишуть скорочено, наприклад: « в табл. 1. 2».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]