Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота (повна).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
123.39 Кб
Скачать

1. Загальні положення

1.1 Курсова робота повинна сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, отриманих студентами під час навчання. Вона складається з двох розділів:

Розділ І. “Робота начальника служби пального полку по забезпеченню підрозділів в частинах ПММ в мирний час”.

Розділ ІІ. “Робота начальника служби пального полку по забезпеченню підрозділів в частинах ПММ в воєнний час”.

1.2 Виконуючи курсову роботу, студенти повинні навчитися проводити необхідні розрахунки, оформлювати їх у вигляді формалізованих документів у відповідності до існуючих вимог.

1.3 Курсова робота проводиться після завершення теоретичного курсу з предмету “Забезпечення військ пальним”, а також “Загальна тактика”, “Військовий тил”.

2. Мета виконання курсової роботи

2.1 Основною метою курсової роботи є:

2.1.1 набуття та закріплення навиків практичного застосування теоретичних знань отриманих при вивченні розділу І “Забезпечення пальним в частинах в мирний час “ та розділу ІІ “Забезпечення пальним військових частин у воєнний час” з предмету “Забезпечення військ пальним”;

2.1.2 розвиток творчого мислення, формування професійних навиків студентів при визначенні потреби військової частини в пальному на рік (в мирний час) та при підготовці і в ході маршу (в воєнний час);

      1. закріплення навиків і оформленні робочої карти начальника служби пального та в складанні доповіді пропозицій по забезпеченню військової частини ПММ при підготовці та в ході маршу, заступнику командира полку по тилу.

      2. Навчання та набуття студентами досвіду користування нормативними документами та довідковою літературою.

3. Організаційно-методичні вказівки

3.1 Робота виконується персонально кожним студентом на протязі одного семестру. При цьому використовуються знання, які набуті при вивченні дисципліни ЗВП та інших дисциплін.

3.2 Вихідними даними для виконання курсової роботи є завдання, яке видається студентам керівником не пізніше ніж через тиждень від початку семестру, в якому виконується курсова робота.

3.3 Керівник курсової роботи узгоджує календарний план роботи на весь період роботи виконання курсової роботи із зазначенням календарних термінів виконання кожного етапу курсової роботи.

3.4 Студент представляє керівнику свої підготовлені рішення по кожному етапу курсової роботи згідно з календарним планом. Керівник розглядає представлену роботу і дає зауваження з обсягу і по суті виконаної роботи та виявленій в ній помилок і не доопрацювань. До розробки наступного етапу студент приступає після узгодження з керівником виконання попереднього етапу.

3.5 Викладення та оформлення тексту пояснювальної записки, термінологія і умовні позначення, виконання графічних матеріалів повинні відповідати вимогам державних стандартів, а також вимог, які ставляться до оформлення інженерних та військових розрахунків та документів.

3.6 Завершену курсову роботу студент підписує і подає не пізніше ніж за три тижні до початку екзаменаційної сесії керівнику, який після перевірки і схвалення підписує її з відповідним висновком про допуск студента до захисту.

3.7. Захист курсової роботи проводиться особисто виконавцем роботи в терміни, визначені керівником, але не пізніше, ніж за тиждень до початку екзаменаційної сесії. Форма захисту – співбесіда викладача зі студентом, після попередньої перевірки керівником курсової роботи.

3.8 Курсова робота оцінюється згідно із встановленою системою оцінювання в університеті.