Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
72.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
145.41 Кб
Скачать

1.Поняття сутність і завдання крим процесу 2.Система крим процесу У.Поняття загальна характеристика стадій крим процесу 3.оняття та значення крим –процес форми.Диференціація крим-проц форми 4.Крим-процес акти 5.Крим процес гарантії 6.Крим-процес відносини 8.Характеристика крим процес як галузі права та його співі ношення з іншими галузями права. Предмет метод 9.Структура і види крим-проц норм. Особливості санкцій крим процес норм 10.поняття та види джерел крим – процес права У. 11.Дія крим проц закону в просторі , часу , щодо осіб. 12.Поняття та значення система та класифікація принципів крим процесу. 13.Загальноправові принципи:загальна характеристика та особливості реалізацій 14.Міжгалузеві принципи 15.Галузеві принципи:загальна характеристика 16.Галузеві принципи, які реалізуються на всіх стадіях крим процесу 17.Галузеві принципи які реалізуються на досудових та судових стадіях крим процесу . 18.Поняття та класифікація суб’єктів крим процесу. 19.Процес правоздатність та дієздатність суб’єктів крим процесу. 20.Суд як орган правосуддя.Завдання і загальна характеристика повноважень суду.

21.Прокурор як суб’єкт крим процесу. 22.Начальник слідчого відділу як суб’єкт крим процесу, його повноваження. 23.Слідчий в крим процесі, його завдання та повноваження.Поняття та зміст проц самостійності слідчого. 24.Орган дізнання, його завдання та повноваження. Види дізнання. Особа , яка проводить дізнання його проц положення. 25.Обставини які виключа.ть можливість участі в процесі прокурора , слідчого , особи яка проводить дізнаня.

26.Підозрюваний в крим процесі 27.Обвинувачений в крим процесі 28.Потерпілий в крим процесі 29.Цивільний позивач та цивільний відповідач в крим процесі 30.Захисник в крим судочинстві. 31.права та обов’язки захисника 32.Представник потерпілого цивільного позивача і цивільного відповідача його права та обов’язки 33.Особи , які сприяють крим процесі і здійснення правосуддя. 34.Забезпечення безпеки осіб , які беруть участь у крим суд 35.Поняття сутність мета і значення крим проц доказування. 36.Поняття , джерела та класифікація доказів. 37.Властивості доказів 38.Предмет і межі доказування у крим процесі. 39.Поняття і класифікація суб’єктів доказування. 40.процес доказування, його структура. 41.Понятт зміст оцінки доказів. Внутрішнє переконання при оцінці доказів. 42.Роль презумпції невинуватості в доказуванні. 43.Значення оперативно-розшукової діяльності для процесу доказування. 44.Показання підозрюваного і обвинуваченого 45.Показання свідка 46.Показання потерпілого 47.Висновок експерта як джерело доказу у крим процесі. 48.Речові докази та їх правова природа. Особливості збирання, перевірки та оцінки 49.Документи як джерело доказів. 50.Протоколи слідчих і судових дій як джерело доказів.

51.Поняття значення предмет і підставии цив позову в крим процесі. 52.Проц засоби забезпечення відшкодування шкоди, завданих злочином. 53.поняття процес строків у крим судочинстві 54.Протколи у крим процесі, їх види 55.Правовва природа і види заходів крим-про примусу. 56.Поняття вид та значення запобіжних заходів. 57.Підстави умови і проц порядок обрання зміни та скасування запобіжних заходів.58.Підстави умови і процесуальний порядок застосування затримання.59.Підстави умови і процес порядок обрання запобіжного засобу взяття під варту.Строки 60.Процесуальна характеристика неізоляційних запобіжних заходів. 61.поняття сутність значення і завдання стадії порушення крим справи 62.Приводи і підстави до порушення крим справи 63.Перевірка приводів та підстав для порушення крим справи 64.Рішення що приймаються в стадії порушення крим справи. 65.Нагляд прокурора та судовий контроль за дотриманням законності в стадії порушення крим справи.66.Поняття сутність значення і завдання стадії досуд розслідування. 67.Поняття та види дізнання у крим справах 68.Досудове слідство як основна форма досуд розслідування 69.Поняття і начення основниз положень досуд слідства 70.Строк провадження слідства , підстави і порядок його провадження. Обчислення строку розслідування. 71.Поняття значення і види підслідності. 72.Повноваження слідчого та форми їх реалізації.Поняття та зміст процес самостінойсті слідчого73.Взаємодія слідчого з органами дізнаня. Доручення і окремі доручення слідчого

74.Забезпечення прав учасників досі слідства.Оскарження дій і рішень особи, яка проводить дізнання, слідчого прокурора.

75.Понятті і сутність слідчих дій.Співвідношення проц і слідчих дій.

76.Система та класифікація слідчих дій.77.Підстави та умови проведення слідчих дій. Вимоги які пред’являються до порядку проведення і проц оформлення слідчих дій.78.Процес порядок та особливості проведення допиту. 79.Очна ставка: поняття, мета , порядок проведення, проц оформлення результатів.80.Предявленння для впізнання:Поняття види, проц порядок проведення.81.Обшук:поняття , види, процес порядок проведення82.Виїмка83.Огляд:поняття види проц порядок 84.Освідчення :поняття види, проц порядок провед85.Відвторення обстановки і обставин події : умови і порядок проведеня.86.Призначення і проведення експертизи.Випадки обов’язкового призначення експертизи.Види експертиз87.Накладення арешту на кореспонденцію та зняття інформації з каналів зв’язку:підстави та процес порядок.88.Поняття,сутність, значення , підстави та умови притгнення особи як обвинуваченого.89.Процес порядок притягнення особи, як обвинуваченого.Зміна та доповнення обвинуваченого.90.Підстави умови та процесуальний порядок зупинення досудового слідства91.Підстави , закриття кримінальної справи.Закриття кримінальної справи за реабілітуючими та нереабілітуючими обставинами .92.Закінчення досудового слідства за наявності достатніх доказів для складання обвинувального висновку 93.Закінчення досудового слідства винесенням постанови про закриття крим справи і направлення до суд для застосування прим заходів вих. Характеру.94.Закінчення досудового слідства винесенням постанови про направлення справи до суду для вирішення питання про застосування примусових заходів медичного характеру.95.Підстави і процесуальний порядок направлення крим справи до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримвід96.Поняття та види підсудності97.поняття, сутність, значення і завдання стадії попереднього розгляду справи суддею.Порядок і строки98.Поняття сутність значення і завдання стадії судового розгляду.Загальні положення судового розгляду крим справи.99.Межі судового розгляду.Зміна обвинувачення в суді.Вирішення питання про нове обвинувачення.Вирішеня птання про притягнення до крим відп іншої особи. 100.Направлення справи на додаткове розслідування із стадії суд розгляду . 101.Закриття крим справи в суді.102.Протокол судового засідання , його зміст і значення. ПОярдок принесення зауважень на протокол судового засідання та їх розгляд.103.Підготовча частина судового засідання:значення завдання зміст.104.Судове слідство:значення завдання зміст. 105.Судові дебати і останнє слово підсудного:значення, завдання зміст.106.Процесуальний порядок постановлення вироку. Питання, які вирішуються судом при постановлені вироку. 107.Поняття структура і зміст вироку суду. Види вироків.

72.Повноваження слідчого та форми їх реалізації. Поняття та зміст процес самостійності слідчого

-це суб’єкт крим процесу, який самостійно здійснює крим переслідування осіб шляхом возбуждения крим справи, знайдення винних в здійсненні злочинів, обрання відносно їх запобіжного і інших заходів процесуального примусу заходів.Забовязаний: В кожному випадку виявлення ознак злочину порушити кримінальну справу, прийняти його до свого виробництва і почати досудове слідство ; повно, всесторонньо і об'єктивно досліджувати обставини справи у визначений законом рядків;при проведенні слідства приймати всі передбачені законом заходи, використовувати всі свої повноваження, наявні в розпорядженні науково-технічні засоби і свої знання для розкриття злочину; прийняти заходи до відшкодування заподіяної злочином шкоди; прийняти заходи до виявлення причин і умов, які способствувалі скоєнню злочину і до їх усунення.Право: самостійно приймати рішення про напрям слідства і про проведення слідчих дій. в разі незгоди з вказівками прокурора, що стосуються найважливіших питань кримінальної справи подавати справу вищестоящому прокуророві, в межах своєї компетенції застосовувати заходи процесуального примусу; давати органам дізнання доручення і вказівки, вимагати від них допомоги при проведенні окремих слідчих дій.Процесуальна самостійність : Згідно зі ст. 114 чинного КПК України, слідчий усі рішення про спрямування слідства та про провадження слідчих дій приймає самостійно, за винятком випадків, коли закон передбачає одержання санкції суду або згоди прокурора.

75.Поняття і сутність слідчих дій.Спі проц і слідч дій.

Слідчі дії -це пізнавальні процесуальні дії, властиві в основному стадії досудового розслідування і призначені для пошуку, виявлення, фіксації і перевірки фактичних динних у кримінальній справі.

76.Система та класифікація слідчих дій.

В залежності від об’єму предмета сдічих дій і їх потоврюванності:

Основні , додаткові, первичні, повторні. Основні – дії, які проводяться в полному об’ємі для дослідження предмету слідчої дії в цілому ( Н Допит свідка, огляд, обшук.) .Додаткові -дії ,направлені на дослідження частини предмету, тобто окремих обставин, які не були з'ясовані з різних причин під час основної слідчої дії.(Ндодактовий допит свідка).В залежності від цілі яка ставиться перед слідчими діями – 1) направлені на збір доказів ( допит , огляд 2)на перевірку доказів ( відтворення обтав ноки, очна ставка)

В залежності від того по чій ініціативі проводяться слідчі дії : 1)слідчий2) прокурор3)інші особи .В залежності від того хто здійснює дії 1) слідчим , в провадженні якого знаходиться справа , 2)слідчим якому проведення слідчогї дії доручено судом 3) слідчим , якому здійсненя слід дії доручено іншим слідчим 4) дежурним слідчим , 5)начальником слідчого відділу 6) прокурором 7 ) робітником органу дізнання за дорученням слідчого , 8) особою одного полу з учасником , до віношення якого проводиться слідча дія. Систему слідчих дій: допит, огляд , освідчення, обшук, виїмка , очна ставка , пред’явлення для опізнання , експертиза.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]