Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2011 3 kurs marketingova 1.2.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
27.09.2019
Размер:
59.72 Кб
Скачать

4.3. Обов’язки студентів-практикантів

Студенти при проходженні практики зобов’язані:

  • до початку практики отримати необхідні консультації від керівника про оформлення всіх потрібних документів;

  • вчасно прибути на підприємство – місце проходження практики;

  • дотримуватися діючих на підприємстві чинних правил внутрішнього трудового розпорядку;

  • виконувати правила техніки безпеки на підприємстві;

  • виконувати завдання, передбачені цією програмою практики;

  • вести щоденник, у якому нотувати інформацію, необхідну для виконання завдань практики та написання звіту, оформити його належним чином після закінчення практики;

  • подати керівникам письмовий звіт про проходження виробничої практики для перевірки;

  • захистити звіт про проходження практики.

5. Оформлення й строки подачі звіту

По закінченні виробничої практики студент складає звіт, до якого додає щоденник практики, в якому надано відгук щодо роботи студента керівника практики від підприємства (організації). У відгуку відзначається виконання студентом програми практики, трудова дисципліна, рівень підготовки, участь практиканта в рішень проблем виробництва й т.д.

Звіти про виробничу практику відображають результати вивчення програмних питань (їх стан за останні три роки), містять висновки і рекомендації, копії документів і рішень. Вони повинні мати чітку побудову, логічну послідовність, переконливу аргументацію, доказовість висновків і обґрунтованість рекомендацій.

Звіт з практики оформлюється відповідно до ДСТУ 3008-95 від 23.02.1995 р. «Документація. Звіти у сфері науки та техніки. Структура та правила оформлення». Письмовий звіт разом зі щоденником подається у встановлений термін (протягом перших п’яти днів семестру, який починається після практики) керівнику практики від кафедри для перевірки, рецензування та допуску до захисту. За результатами перевірки звіту керівник приймає рішення про допуск його до захисту або повертає студенту на доопрацювання відповідно до зазначених зауважень.

До захисту допускаються студенти, які повністю виконали програму практики, представили звіт згідно з встановленою формою та одержали позитивну характеристику керівника від підприємства-бази практики

6. Підведення підсумків практики

Звіт з практики захищається студентом (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеній завідуючим кафедрою. До складу комісії входять керівники практики від кафедри, викладачі кафедри та, за можливості, керівники практики від бази практики

Комісія приймає залік у студентів у інституті протягом перших десяти днів семестру, який починається після практики. Оцінка за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписами членів комісії.

Таблиця 6.1

Максимальні бали оцінювання практики

Вид контролю

Бали

1

Рівень виконання завдань практики

50

2

Оформлення звіту (відповідність нормам)

20

3

Виступ з доповіддю на захисті практики

20

4

Відповіді на запитання

10

Загальна сума балів

100

Підсумкова оцінка за 100-бальною шкалою переводиться на підсумкову оцінку за національною шкалою та за шкалою ЕСТS відповідно таблиці 6.2.

Таблиця 6.2